Bambam's Addicted

Update Segmen Siri 3

Disebabkan hari ini hari Jumaat.. dan CB takde mood nak menulis entry panjang-panjang and super mengarut.. so CB update peserta segmen saja lar yer.. ngajuk dan makan hati.. --' 



Aniss nie salah masuk segmen sebenarnya.. CB cakap KALAU ADA BAKAT.. Tapi dia nie memang berbakat.. cehhh.. berbakat buat kek.. Pergi baca entry dia.. siap display kek home made lagik.. warggghhh~! Tertekan tau! tertekan bila ada depan mata tak tak dapat capai.. uhuk~ aniss.. nanti bagi CB sikit kek tuh ek! :D Nah share ngan korang lar kek dia..kekeke.. jom kecur air liur sama2!hahahha

Sedap kan! 

Yang nie pulak.. cer teka cer teka.. saper nie! hehehehe.. Ini Novelgurl.. kekekek.. Dia nak jadi pakar matematik tambahan.. korang jangan tanya den.. den pon  tak paham kenapa beliau pilih yang ini.. --' Tak suka add math nie.. ko jadi cikgu math moden jek lar cik novel.. errr.. leh???? cer baca cer baca kenapa dia pilih bakat ini.. :P


Pemilik header yang comel nie bernama Lolla Adella.. cute giler dia punya belog tau!heheheh. Daripada belog pon kita dah leh lihat ciri-ciri feminin beliau nie.. so bakat dia pon agak feminin lar jugak..hahaha.. Nak berbakat dalam menjadi seorang MODEL, IBU dan a PRINCESS.. ohhhhhh.. how sweet you are.. macam citer Puteri Impian lak..hehehehe..


Nie belog saper nieee???!!!! tak yah review kot.. dah jom kita teruskan ke belog lain! hahahahhaha.. mahu kena baling ngan kasut tumit tinggi cicak hijau tuh nanti.. penumbuk pon dah standby...kekekekek.. Iyer.. ini belog DIAN a.k.a SI CICAK HIJAU aku panggil.. korang teka dia nak jadi apa?? Muka legend hati kiut bah! mahu berbakat jadi isteri mithali katanya.. aku doakan aja lar kan.. kalau tak dapat.. jadi isteri Mat Ali pon bolehhh! :D


Hahhhh.. yang ini pula.. walaupon namanya adalah CIK PULAU.. tapi dia bukan berbakat mencari pulau tak bernama..muahahhahaha..bukan ek.. korang nampak tak.. header dia dok atas batu termenung.. cer teka cer teka dia nak jadi apa.. orang duduk cenggituh memang suka duduk cari idea.. bukan untuk melukis tapi untuk menulis.. Nak jadi PENULIS NOVEL.. =) 

Cukup 5 blogger.. tengah hari nanti akan menyusul yang lain.. tak nak list banyak-banyak.. Kalau banyak2 susah korang nak tengok.. and ada yang terlepas pandang kan! So masing-masing terima agihan sama rata okeh.. Saper nak join lagi.. masih ada peluang anda berkongsi cerita.. Cer join cer join! :P

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

eB ezrin said...

ala bambam... x mo promote blog kami gak sker?... nk gak tumpang galmor... hu2

b a m b a m ' s said...

@eB ezrin
alahai kak Eb.. boleh jek.. masuk segmen kita..hahahaha... free2 kena promote..meh join meh!:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...