Bambam's Addicted

Ayahku stuntman!

Sehebat mana perkerjaan seorang ayah sebagai stuntman untuk menyara keluarga?


Jom tonton VIDEO INI!

Buat permainan anak anda sendiri. Jimat hah?!

Macam kita sedia maklum, anak-anak sekarang banyak diberi gadjet sebagai alat permainan iaitu memberi kesan banyak tak kira lah dari segi yg positif mahupun negatif. Sejujurnya, if aku ada anak sendiri aku akan limit kan penggunaan gadjet buat bakal anak2 aku.. (berangan dulu)

Alaaa..kita kecik2 dulu pon tak ada la mainan gadjet ni pon boleh survive kan.. especially my fav barbie kertas tu..


Hishhh.. memang suka sangat laaa.. tapi sekarang macam2 benda yg korang boleh buat dengan hanya print atas kertas tebal sebagai permainan buat anak2 korang.. Contohnya??

Toy fruits

How about your own board game?

Dan macammmm-macammmm lagi lahh.. Nak lagi contoh?? CB share link ni untuk korang tengok sendiri yang lagi kreatif dan menarik. Paling penting dapat menjimatkan duit dan mengembangkan daya kreativiti parents dan anak2. :P

Link:

18 Fun Things You Can Print Out For Your Amusement

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...