Bambam's Addicted

PRE-ORDER CORELLE IS OPEN NOW! E.T.A MAC'15

Salam semua..
Di sini CB nak share ada produk baru dari Deelina Wardrobe iaitu set pinggan mangkuk dengan harga bermula daripada RM400 - RM430 sahaja!!! ( termasuk postage) Murah dari kedai kann.. ^^, 

Ada dekat 50 design terkini!

Payment??!! Memang agak pricy jugak la tapi jangan khuatir..!! CB accept bayaran secara ansuran/installment.. so for those yang teringin tapi tak cukup duit boleh bayar bulan-bulan up to 4 times! and just drop deposit RM50 - RM100. Baiknya CB ehhh..keh keh keh..

1 set mengandungi 16 pcs iaitu 4 pcs pinggan makan, 4 pcs pinggan side dishes, 4 pcs bowl and 4 pcs mug! 

Dekat bawah ni di antara koleksi-koleksi yang ada..



BOUTIQUE DESIGN - BRUSHED

BRUSHED COME WITH 9 AWESOME COLOURSSSS!!

UNTUK PENGGEMAR ENGLISH DESIGN

WOOOO CANTIK!

BOUTIQUE DESIGN  - BFRAME


MIDNIGHT FLOWER


BRUSHED DESIGN
 DAN DESIGN2 LAMA YANG SEDIA ADA CANTIK

Collection 1
Collection 2
Collection 3
Collection 4
Collection 5
Collection 6
 
Berminat? boleh like dan message CB dekat Fan Page Deelina's Wardrobe di SINI atau nak tengok gambar dengan lebih dekat boleh view album dekat SINI okeh.. Nak what's app or message or call or mengorat pon bulehh di talian 017-2661306. 

PRE-ORDER CLOSED 8/11/2014
E.T.A MAC'15

CEPAT ORDER YER.. NEXT PRE ORDER MAYBE LAMBAT LAGI NAK BUKA! :D


Salam takziah #MH17

Berat mata memandang.. berat lagi bahu yang memikul..


Langit tuh bukan kamu yang punya!!!
Rasa nak bagi sterring lock kat saper yang bertanggungjawab menembak pesawat kita tuh..!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...