Bambam's Addicted

Segmen | Kalau aku ada bakat! Aku nak jadi...

ENTRY NIE KENA SALOTEP!!

CB tak kira.. orang ade ker takde ker.. saper yang sudi nak join siler-siler kan lar ek.. alar.. support lar sikit blogger underground! teeheeee~.. :D

Segmen | Kalau aku ada bakat aku nak jadi ????????????

Ini banner segmen ek! :P credit to: MIA


Korang tulis kat tajuk entry tuh apa yang CB bold kaler merah di atas yer.. Then replace ngan korang nak jadi apa.. Then dalam entry korang mention ar korang kalau dikurniakan bakat oleh YANG MAHA ESA nie.. korang nak jadi pelukis.. biar apa yang aku lukis semua jadi cantek! (contohnya). Then berikan sorang/beberapa contoh pelukis yang korang kagumi.. (contohnya macam Kartunis Lat!). Then apa yang korang rasa korang leh buat dengan bakat korang tuh.. (contohnya macam korang nak buat komik sampai ke luar negara!)

Contoh lain, CB sendiri punya bakat idaman lar:

Kalau aku ada bakat, aku nak jadi pelakon.. Macam Tiz Zaqyah.. Cantik menawan dan mutu lakonan penuh keunggulan.. close ngan Remy Ishak.. leh kawen ngan dia.. (huahuahuahua..contoh ajek lar!). Idaman aku sebagai seorang pelakon, aku nak berlakon dalam drama bersiri The Vampire Diaries menggantikan Elena..!

Gituh lar gayanya! Yelar-yelar.. CB tulis dalam bentuk point lar.. senang nak faham! yer dak!

  • Copy banner and link kan dalam entry! (sila tekan CTRL+CLICK untuk ke new windows kerana belog ini mengamalkan dasar NO RIGHT CLICK! hehehhehe)
  • Tulis tajuk entry: Segmen | Kalau aku ada bakat aku nak jadi ______________
  • No compulsory to follow me.. coz saper yang takde belog leh send ur story through email okeh!
    adlina712@gmail.com
  • No need to tagging anyone..
  • Entry haruslah melebihi 100 words yer!
  • DIBOLEHKAN untuk list lebih dari 1 bakat.. Yelar.. kekadang leh gak pelakon+penyanyi+director filem+modelling+bussiness sekali.. smua lar korang nak sapu kan!
  • Drop ur link in THIS ENTRY only!
  • Expired?? 2 weeks okeh kot? 24th April 2011 by 11.59 pm
  • No gifts are given.. Just a free trafik and promotion for everyone! hehehehe..
Itu ajek.. Jom la meramaikan.. saja nak baca idea mat jenin korang tuh.. hehehe.. Ehhhh! Berangan dulu before capai impian okeh! Saper tahu.. 100 yang membaca and 100 orang yang mendoakan! :P
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

63 ratus ribu orang tambah perasa! :):

c-tea said...

join..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

NM02 said...

hehehehe... cumel!

b a m b a m ' s said...

@NM02
akak!siler join ek..hehehe

amiey lee said...

assignemnet siap..

http://dvillahati.blogspot.com/2011/04/segmen-i-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak.html

:p jgn layan angan2 ku

MiSzy DiaN said...

kejap...
nati dian buat..
ada lect maw dtg arini taw..
post pone dlu~~
:)


take care kakak comel..

Nisa' Pasir Gudang said...

semangat yg gigih membuat segmen :)

b a m b a m ' s said...

@Nisa' Pasir Gudang
meh lar join! :)

Zura said...

join CB

http://zura-merrygoround.blogspot.com/2011/04/segmen-i-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak.html

:)

ejulz said...

join jugak.. heHe

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

nikaviolet said...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html


nika join nie....

Luna Chempaka said...

goodluck semua :)

solo molo said...

siap !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

b a m b a m ' s said...

@Luna Chempaka
meh lar join! :)

('',)kapie_art'sLover('',) said...

http://kapieartslover.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ade-bakat-aku-nak-jadi.html

HAI, KITE JOIN JUGAKK.. JOM TUKAR2 BACE?... HEHEHE

budak kampung said...

aku nk jadi pelakon...leh pegang sane sini...kan2???sudah join keh3

http://budakkampung39.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ade-bakataku-nak-jadi.html

E-ra paSha said...

e-ra join jgk..jmppt bace k

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

cik pulau said...

okey CB..
dah siap.. cik pulau ada impian yang menggunung tau..^^,

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

MiSzy DiaN said...

SIAP!!


http://miszydian.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

bakat aku plg besar dan terindah taw..

LoLLa AdeLLa said...

lola join taw !

http://sayegadespink.blogspot.com/2011/04/join-segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak.html

Novelgurl said...

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

Mohd Nazari & Masninah said...

takde bakat dah abess...kekehkeh~~~

UYC said...

nk join boleh ohek3 :P

Fyqa said...

cantek la :D

aNiss :):) said...

harap dapat bakat nie =)

http://anisssikasturi.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

b a m b a m ' s said...

@UYC
dialu2kannn!! meh2!! ehehhe

b a m b a m ' s said...

@Fyqa
aper yang cantik?? errr.. meh lar join segmen! :P

fatma saqilla said...

kite pun dah follow and join..

have a happy reading:)

http://dukuhuling.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

mOoN said...

http://www.munirahizzan.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

ok x? ;)

Encik Suami said...

Nak join jugak..tapi keje tgh melambak nie.Nanti klu sempat..saya join ye.

jemput singgah new entry

1) (>.<) Fenat..Tapi, Dpt Berita Gembira (>.<)

2) (>.<) Untukmu (>.<)

alinac lover said...

berita kepada Ahli Alinac Shoppe-

http://www.alinaclover.com/2011/04/khas-kepada-ahli-alinac-shoppe.html

..m@m@ T0meLL.. said...

nk join gak la segmen angan2 mat jenin ni..ekekee :p

Aidanisme said...

cik bambam.. i loikke ur new layoutttt, senang nak bace, ngeh ngeh ngehhh

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

P/S : CoMeL Je KaRTuN Tu... :D

cikcleopatra said...

ade hadiah tak?keke.

diyana said...

macam menarik! ^_^

pelangi tomey said...

cik bambam maaf lambat.. CP sibuk study.. hehe

http://atiqahchomel.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

uLan said...

uLan nak join segmen Cik Bam... :-)

http://ulanfrankie.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

deeya said...

t'ingin nak join tapi macam ta sempat jerp .. bz sesangat sakarang nie . huaaaaaaarrr ! rindu belog :'(

Ina said...

Insyaallah..saya join. terima kasih for the invite dear

Kamarul Farhan said...

cik bam dah join..hohoho..sila semak dan bagi markah..

http://kamarulezhan.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

Gadish Lollipop said...

CB . Farah join tau .
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

thanks cause invite :)

mama iris said...

nurul dah join....=)



http://nurulazmichenta.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

sory yerk CB saya xdapat join la... bz siket sekarang :)

b a m b a m ' s said...

it's okeh top n others.. :)

weekends nie kalau free jemput2 ler join ek.. heheheh

b a m b a m ' s said...

it's okeh top n others.. :)

weekends nie kalau free jemput2 ler join ek.. heheheh

chenta nana said...

lolo... comelnye header...... salam kenal

Aidanisme said...

http://aidanisme.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html


i dah join tau.. sila la baca angan2 mat jenin i tu.. hahhhaa

Nana said...

wah ada segmen nnati la tgu bebiler free sket bole join

Suhami Ahmad said...

Ha......atok pun nak amik bahagian...singgah la yo



http://anaknegori.blogspot.com/2011/04/ada-bakat.html

b a m b a m ' s said...

@Nana
meh ler join bile free.. :)

b a m b a m ' s said...

@Suhami Ahmad
ahahha.. mana aciiii~!!! x ckp syarat.. xde2.. :P

eB ezrin said...

bambam,
kak eB wat auto publish... ari ahad kluar n3 yer... tq...
sudi2kan lah jenguk nanti... ;p

..m@m@ T0meLL.. said...

masih leh join ke Cb?nk join tp banner Cb MT xdpt tgok,so camne nk tepek banner 2 nnt.nnt xcukp syarat plak kn.line pobleb agaknye so xdpt tgok,huh!

b a m b a m ' s said...

@..m@m@ T0meLL..
kenapa x boleh lak??? errrr... replace ngan header lar.. :P

b a m b a m ' s said...

@eB ezrin
ok kak eb.. kang remind kita blk..takut lupa..ahhahah

Arol Mubin said...

Kak CB ! Arol pun nak join jugak. Hehe. ;D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

Aliff Haikal said...

http://ekaldude.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

ekal dah joinssss !

Woofer Storm said...

rasa mcm nak join je ni..heheee

lost kitty said...

kekeke

b a m b a m ' s said...

@Woofer Storm
siler ler join! heheheh

b a m b a m ' s said...

@lost kitty :)

eB ezrin said...

oki, dh remnind balik
http://mamaaerish.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html
tq

Naufal Aqli said...

baru jumpa blog ni . ala,tak sempat lak nak join sekali.. nanti buat lagi ye~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...