Bambam's Addicted

Apehal la lu dok kutuk2 PESERTA AF tuh!

Kalau korang tengok AF lar kan.. every time after dorang nyanyi kan.. lepas juri dok kutuk-kutuk semua.. then ada juri bebas dari FB? Kesian giler lar dekat budak-budak nie kena kaw-kaw punya! Den pon samo gak... jadi juri tak bertauliah..hahahahha..

Yang kamik geram nie.. juri beria dok marah student tuh.. aku kompiden dorang sebenarnya tak tahu apa yang juri aspect dari mereka.. apesal juri tak bagi guidelines or lagu dari juri tuh sendiri suh peserta tuh nyanyi?? Den lak yang menyirap.. come on lar.. dorang tuh student tengah belajar.. Kesian giler tengok AMIR kena hentam.. perggghhh.. kalau aku mahu meraung gak kena kondem macam tuh..teeheee~!

Aku tak kesiankan student.. tak kesiankan juri jugak.. Aku kesiankan SIAPA JURI YANG PILIH 12 PESERTA AF tuh??!!! Tak boleh pilih best among da best ker??? or memang itu 12 peserta yang terbaik daripada beribu2 peserta yang ada? Ko tengok lar peserta realiti TV yang lain.. ade jek yang marbeles.. time AF semua tak muncul ek?? --'

Tak paham ngan Kak Ogy.. tak tahu apa yang dia nak dari mereka.. huhuhuhu.. tapi bese lar kan.. bila jadi juri dengan cikgu lain.. tengok jek Adlin Aman Ramli.. baru tak senang duduk kat tempat cikgu and terima hentaman juri ke atas student dia kan? So, CB kena jadi JURI baru leh paham Kak Ogy! :D woohooo~!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Woofer Storm said...

lain kali pilih je sy ,confirm awl je out tu..hahhaaaa

farra8979 said...

ye la kan... mase pemilihan 1st dlu, x kan ni mmg yg terbaik dtg. sian gak pelajar. masuk utk d kutuk...

Dim Benihana said...

ala biasalah susah nk puaskan semua org, yg penting diri sendiri puas...

tp macam rs peserta AF kali ni xukup power je, mayb awal lgi kot..

b a m b a m ' s said...

@Woofer Storm
kenapa tak volunteer utk dikutuk ari tuh? wahahah.. :P

b a m b a m ' s said...

@farra8979
kan farra kan!! pelik betol..huuhu

Encik Suami said...

Pelik jugak sebenarnya. Kata AF yang terakhir, kenapa tak pilih peserta yg betul2 bagus. Maksud saya..klu ada 12 peserta yg dipilih..kesemua 12 peserta tue suara yg power giler. so..pengundi akan mengong nak pilih siapa utk diorg undi.

Kenapa hazama & fina tak dipilih awal2 lagi utk masuk dlm AF? dah operasi gugur..baru nak serap masuk.

Klu sume peserta akhir AF punya suara sedap mcm SALMA MENTOR,kan ker bagus kan?

Yang saya rase bagus start dari konsert pengenalan hingga konsert yg latest adalah LEENA. Waima dia gedik sekalipun..saya tetap suka kat dia. Suara dia sedap. Lagu apa pun yg di bawak..tak mengecewakan juri.

b a m b a m ' s said...

@Dim Benihana
tp kesian kat student kaw2 kena kondem..errrr.. kan menyeksa batin tuh...ekkeke

b a m b a m ' s said...

@Encik Suami
dats da point! kenapa x betol ketatkan pemilihan 12 top candidate tuh kan.. or sbb dorang tuh hasil undian top 40 yg diundi dr website astro ari tuh?

Encik Suami said...

kadang2..rase malas nak tgk AF..better tgk mentor sbb peserta mentor bagus2.teruatam salma..dgr suara dia..mmg mantap. High not yg sangat bagus.Mmg dh nmpk dah dia bakal menang mentor kali nie.

tapi..maybe ada kejutan atas persembahan pelajar AF diminggu2 akan datang.

MiSzy DiaN said...

hahahahahaa..
lucu bila teringt af nie..
sejujurnya, af dah hilang taring pn..
lansg nda minat ngn af..
and yg juri tu komen hbis mcm nak hentam budak2 tu plak.. kesian gak dorg tp yg pilioh dorg tu pn satu gak~ hurmm da takda taste kot..

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
bukan hilang taring ar.. taringnya ada..bisa jek takde..hahahahha.. :D

c-tea said...

cb ..ct rasa salah satu sebab peminat dengan juri rasa af 9 is nothing sbb astro salah strategi...dieorang tak sedar ke...mentor dah pengaruhi fikiran penonton.patotnye af tunggu la mentor tamat dulu..hehe.bile af lemau..orang akn hentam dan bandingkan dengan mentor yang 3juta penonton tu..hehehe.

b a m b a m ' s said...

@c-tea
kemungkinan jugak lar ct..sbb kita dah tgk perbezaan 2 artis realiti dr 2 contest berbeza nie kan.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...