Bambam's Addicted

Mereka kata KALAU mereka ada BAKAT!

Entry nie pon melekat jugak.. :P

Sambutan okeh lar untuk 1st segmen cik bambam nie kan.. hehehhe.. seronok baca Mat / Minah Jenin nie..kekekekekke.. ada yang nak jadi pelukis lar.. penulis lar.. chef lar.. driffter pempuan lar.. uishhhh! astronout pon adooo!! canggih benau korang nie ek.. CB nak jadi ibu and isteri solehah jek.... hahahahahah..

Jom baca entry dorang!

  1. C-tea nak jadi chef
  2. Amiey lee nak jadi angkasawati
  3. Zura nak jadi pelukis & penulis novel
  4. Ejulz nak jadi guru/angkasawan/businessman/model/pelakon! semua nak sapu ek!!! hahahah
  5. Nikaviolet nak jadi drifter! 1st time nie baca impian cenggini.. :)
  6. Solomolo nak jadi peniaga cupcakes yang berjaya! (i loike!)
  7. ('',)kapie_art'sLover('',) nak jadi pakar bedah! siyes ngeri tgk pic kat entry beliau nehh! ces! ahhaha
  8. Budak kampung nak jadi pelakon yang leh pelok2 pelakon lain.. ehhhhhh.. gatai nooooohhh!!! :D
  9. E-ra paSha nak jadi penyanyi & penulis novel (hah..dah leh geng ngan kak Zura!hahah)
  10. Cik Pulau nak jadi penulis novel jugak.. :) 
  11. Miszy Dian nak jadi isteri mithali.. kau suka kan mahu tiru aku! :D
  12. Lolla Adella nak jadi model/ ibu/ puteri.. uishhh!! macam2 lar lola nie..heheh
  13. Novelgurl nak jadi Pakar Matematik Tambahan.. Sah-sah CB akan selalu skip kelas nie! hahaha
  14. Aniss nak jadi pembuat kek yang hebat! hahhh! leh lar gabung ngan solomolo! hahahah
  15. Fatma Saqilla nak jadi b-girls! wahhhhh!!! 
  16. Munirah nak jadi penulis novel.. uishhhh.. sama jek korang nie! hehehe
  17. Cik Pelangi nak jadi photograpger/ blogger handalan/ pemain piano.. (CB teringin nak main gitar!hehe)
  18. Ulan nak jadi pilot! CB nak jadi owner airplanes transport boleh?? kekekek 
  19. Kamarul Farhan nak jadi pelukis dan pemain gitar.. :)
  20. Farah nak jadi model macam Hanis Zalikha.. auwww.. cik Farah nie pon comel tau.. ehem2.. :p
  21. Mama Iris nak jadi perenang handalan.. hehehe.. jadi lifeguard ek kak oi? hahah
  22. Aida nak jadi arkitek and interior designer 
  23. Arol nak jadi model/penyanyi.. muka jambu leh lar dik non!laku nie..kekekek
  24. Ekal nak jadi pelakon/ model/ penyanyi international and pemain muzik yang serba boleh.. nie pon samo muka jambu nie! :D
  25. Kak Eb nak jadi pianist/ letchurer/ lawyer n translator but skang dah keje sbg designer..! :P

    So far yang ini lar antara yang terawal.. heheheh.. LIST ini akan diupdate dari semasa ke semasa.. So korang leh klik pada TAB MENU di atas untuk lihat entry ini k..Masih terbuka lagi peluang korang untuk meng-join-kan diri!


    Setiap LINK akan cik bambam share di Facebook Bambam Story k.. So.. 
    MEH KLIK LIKE RAMAI-RAMAI! 
    ehhehe

    27 ratus ribu orang tambah perasa! :):

    c-tea said...

    yang ats sekali tu terbaik

    cik pulau said...

    perhh.. nak jadi drifter pun ada gak..
    kagummm!!!

    b a m b a m ' s said...

    @c-tea
    ececcce..dia punyaaaa ler tuh..ehhehe

    b a m b a m ' s said...

    @cik pulau
    kagum kan! ehhehe..

    Zura said...

    waaaaahh...ade geng nk tulis novel nie...cik pulau n e-ra...pas nie kite pk project pertama kite..hikhikh..

    b a m b a m ' s said...

    @Zura
    hahahaha..leh lar wat projek bersamaaa!! :D

    MiSzy DiaN said...

    nama aku mana?? huwaaaaaa~~~

    b a m b a m ' s said...

    @MiSzy DiaN
    belom update lg.. sekali sehari update! kekekekek.. tnguuuuu~ hahaha

    THE LEKAT LEKIT STORY said...

    wah cik bambam kreatif buat segmen tp x sempat nak join. BW pun curi2 masa.. mcm tu gak update entri... kdg2 perut ni x selesa nak online lama2

    MiSzy DiaN said...

    eeeeissh~~
    lambat!! hua3..

    kakak comel oh kakak comel... :)

    cpt! maw baca..
    dian kan maw jadi isteri mithali :)

    b a m b a m ' s said...

    @THE LEKAT LEKIT STORY
    hehehe.. weekends nie leh lar wat.. closed by nxt week!! ekekke.. baby golek2 dlm perot ek?? :P

    b a m b a m ' s said...

    @MiSzy DiaN
    sabar itu separuh dr iman bahh! ahhaha..jadi ibu mau kena sabar lebih tau dak! :D

    MiSzy DiaN said...

    hahahaha..
    ye laa~

    MiSzy DiaN said...
    This comment has been removed by the author.
    MiSzy DiaN said...

    perghh..
    hahaha..
    aku suka tiru ko kaa??
    ahahahaa...
    mana daa..

    ('',)kapie_art'sLover('',) said...

    HAI CIK BAMBAM.. ANDA TELAH DI TAG UTK JOIN SEGMEN...

    http://kapieartslover.blogspot.com/2011/04/segmen-comelnye-kite-waktu-kecil.html

    JOM JOIN? KEH3.. =)

    ('',)kapie_art'sLover('',) said...

    HAHAHAHA.. NGERI EA TGK PIC TU? HAHAHAHA

    b a m b a m ' s said...

    dian: kalau aku laki.. x dpt tiru lar aku jadi ibu kan.. sebab kita sama2 perempuan.. so itu exemption lar..hahahah

    kapie: nnt CB join okeehhh!! btw.. pic ngeri.. xnk tgk dah.. kang mimpi 7 hari 7 malam..huhuhuh

    Gadish Lollipop said...

    wahh . farah ada geng yg nk jadi model ;) suka2 . lolla adella and ejulz . semoga impian korang nak jadi model tu tercapai . aminn :)

    nikaviolet said...

    hahaha...sy la tu yg nak jadi drifter tu..tapi duit tak de..heheh jom same2 kite derma kilat...hehehe

    saya bukan tomato said...

    wahhh~ pasni ada banya masa leh la baca2.. hihi

    NM02 said...

    tak tau nak jadi ape yg sebenarnya sebab mcm2 nak jadi.. hahaha

    b a m b a m ' s said...

    @Gadish Lollipop
    moh doa ramai2..hehehehe..

    b a m b a m ' s said...

    @nikaviolet
    ahahhaha..amboi..nak derma kilat lak aih..kekekek

    b a m b a m ' s said...

    @saya bukan tomato
    hahhh..baca yer cik tomato..hehehe..nak join pun buleh jugak.. :P

    b a m b a m ' s said...

    @NM02
    haahhaha.. senaraikan 10 pon den sanggup baco kak oi.. teehee~!

    zacky ~786~ said...

    klw blh sume kita nk jadi.. huhu..
    baik jadi ape yg kita ada skrg kn3... bambam.. hehe.. nk join dari hari tu.. xjoin2.. adeh :P

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...