Bambam's Addicted

Apa lagi BAKAT TERPENDAM YANG TAK JADI mereka ada?

Update lagik! Hari tuh just LIST jek dekat SINI.. Sabar yer korang.. nie nak abes segmen baru lar kerajinan nak update..hohohohoho.. Meh kita kenal.. teeheee~!


Ini Senior sekolah den nie.. nama pon samo ngan den .. AIDA.. ahhahaha.. Kak Aida nie jual Premium Beautiful Life.. Nak dapatkan badan yang ramping persis model.. gi lar terjah.. (Cik Bambam on da way nak pakai nie jugak.. tak dapek-dapek laie PB den!huhuh).. Tapi Kak Aida nie bukan nak jadi model ek.. dia nak ada bakat dalam bidang ARKITEK dan INTERIOR DESIGN atau dibahasa melayukan adalam Pereka Hiasan Dalaman.. So leh lar geng ngan Si Eric Botak.. SURPRISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE~! ahhaha



Namanya ULAN.. Dia kata dia nak ada bakat dalam menerbangkan pesawat.. jadi PILOT lar tuhhhh.. Bagus..! statistik kaum hawa dalam menjadi seorang Pilot adalah lebih jauh rendah dari Flight Attendance kan?.. ehhehehe.. Den dulu pon nak jadi gak.. tapi disebabkan ALERGIK ngan FIZIK.. saya tinggalkan cita-cita itu..teeeheee~!



Ini pula Cik Pelangi.. Korang tengok banner pon dah penuh ngan pelangi.. LIKE! CB pon suka pelangi.. sebab tuh request theme dari cicak hijau nak yang ada rainbow jugak..hohoho.. Okeh..dari banner header dia jugak korang leh tengok dia photo-addict.. bukan jadi model ek...dia berbakat dalam photographing.. amek2 gambor sampai nak jadi profesional katanya.. dia juga nak ada bakat dalam bermain piano and menyimpan keinganan untuk menjadi seorang blogger handalan.. :)


Munirah menyimpan angan-angan menjadi seorang penulis novel... tak yah simpan angan2.. dia dah berjaya hasilkan dua karya lagik.. antaranya.. Rahsia Hati Aqila dan Lagenda Fairytales. So, leh lar kenal ngan para blogger yang join segmen nie yang lain yer.. dorang pon minat menulis novel jugak..


Owner belog nie namanya Fatma Saqilla.. Ini lagi gempak! nak jadi b-girls! Korang tahu b-girls? alahai.. yang break dance tuh.. Hahhhh... ini den tak pernah tersimpan niat pon nak ade bakat dalam bidang nie..hahahah.. jadi dancer Istana ade gak lar..kah kah kah..

Itu sahajaaaa~ Hahahhaha.. mahu kena pelangkung ngan Dian aku tak buh entry dia nie.. kah kah kah.. sabar yer anak-anak.. Nanti den update lagik yo.. (saja nak seksa korang jap..hahaha) Gi kenal ngan 5 orang nie dulu okehhhh~! :P Korang kalau rasa xde entry nak buat tuh.. haaaa.. cer join cer join kan! :) KLIK SINI yo... cekedout~!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

MiSzy DiaN said...

grrrr~ geram baca entry mcm nie..

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
ahahahah..kenapa geram..entry kau CB tak bubuh lagi yek?xper..backlinks tetap ada!ahahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...