Bambam's Addicted

Apa ada pada ENAM, SIX or 6??!! pendek citer 666?!

Haaaa.. korang tahu ada kekadang nombor nie ada maksud tersirat??? Korang tahu tak apa ada pada no 6?

Hasil google
Maksud No E.N.A.M or S.I.X or 6
  • Six symbolizes beauty and high ideals.
  • In mathematics six is the first perfect number.
  • Dan juga Allah s.w.t telah menciptakan langit dan bumi dalam masa enam hari..!
  • Mengikut kepercayaan orang cina nombor 6 juga bermaksud untung dan lancar. 
  • Dari segi Feng Shui ia bermaksud besi.
Kalau kau tanya Cik Bambam.. apa ada pada no 666 ini.. CB jawab nie jek.. korang gi tengok blogger nie.. 

Hahhhh~!! Walaupon CB follower ke 11 beliau.. tapi dia follower ke-666 cik bambam okeh!ehheheh.. dia tinggalkan jejak dekat shoutmix den.. tapi tak tinggalkan link lak.. naseb baik kat profile ada link belog yer.. :P Thanks sebab follow belog underground nie..teeeheee~!!


Alahai... leh lak sebelah Abang EQ... auwwwwww~! Hai abang Eq.. lama tak masuk belog den yo... bz exam ek... ehheheheheh.. leh lar samo2 follow belog ngan blogger idola den nie..hahahahah.. blushing nie.. entry dia puji den ari tuh pon tak abes mimpi lagi..hahaha.. ni dapat bergambar sebelah-sebelah.. kah kah kah.. Hahhh.. korang gi lak kenal ngan Faqieh nie.. saper nak berjiran den lak? teeeheee~!!

12 ratus ribu orang tambah perasa! :):

MiSzy DiaN said...

tahniah~
dahh ada ramai follower..
makin ramai laa kan yg syg sama cb pasni.. hehehe..

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
hahahah..ececece.. follower ko lg ramai dian.. :P

aku ckit follower pon kau sayang jugak kan?hahahha

Mohamad Faqieh Ariff said...

hahahaha...thanx ea...bley buat buku tiga 6 (666)..

b a m b a m ' s said...

@Mohamad Faqieh Ariff
no no no.. hutang x elok..hahahah.. :P

Mohamad Faqieh Ariff said...

not hutang...buku khas simpan num fon..hahaha..klu hutan buku tiga 5..hehehe

MiSzy DiaN said...

CB..
ada step tuka background kt komen blog aku tue.. :)

sorry.. typing error.. ahhaha.. aku pula kan yg jadi sukarelawan.. hihi

Ila said...

cantik no 666..mc demon 666

b a m b a m ' s said...

@Mohamad Faqieh Ariff
ohhhh.. buku 555 dh upgrade jadi 666 lak ek..kekekekek

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
ehhehe.. ok dian!nnt CB tgk yer.. tq~!!! :P

b a m b a m ' s said...

@Ila
demon 666?? hahhh??

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s grrrr~ syg laa.. hehehe.. apa? ingt aku amalkan diskriminasi follower kaa?? heheheee

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
ahhahha...gurau manja gituh~! ahahhaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...