Bambam's Addicted

Tolong delete Banner GA & Contest dah expired okeh.. =)

Jangan sentap der.. Cik Bambam berkata pada diri sendiri jek nie.. muahahhaha.. dok update belog bambam-addicted tadi.. Dah lar gambar penuh kat situ.. banner GA & Contest merata-rata.. melekat sana sinun kan.. so lambat lar sikit loading.. mahu kena hempuk dahi ngan cicak hijau kalau dia tahu..hahahahah...

Time dok update tadi.. nak buang banner GA & Contest yang dah expired.. Kekadang kita nie tak perasan GA dah habes kan.. so cek balik semua link mana yang dah exp tuh.. Suddenly masuk satu belog nie.. Dah abes bulan March.. dia dah umum pemenang 18 Mac 2011.. Skang baru CB nak cek.. buka pulak entry dia umum pemenang.. den lak yang menang tuh..!!! 

Korang agak-agak.. kalau daku tuntut adiah kat penganjur.. dia nak bagi tak? hahahah.. sebab dia tak cari pon pomonang ehhh.. then takdo lak kawan-kawan yang tolong kobarkan eh.. camano den nak tahu? Bukannya kita nie nak perasan semua belog yang kita follow kan? So, CB drop msg sana.. tanya leh claim tak..hahahahhaha..kalau ade rezeki ada lar kan.. :)

Sepanjang CB berkecipung dalam dunia GA & Contest nie.. banyak gak lar masuk.. ado lar sebulan hampir 150 penyertaan pon ado.. betol! wa tak tipu lu der... terselit menang tuh ado lar sebulan 10 kali kot.. mano boleh lawan ngan Cute Mum, Mama Zharfan, Kak Nana, Nanakimie, Mimie, Kak Lela..aishhh.. maaf lar yo takdo backlinks lak..hahahha.. banyak lar lagi.. nama-nama tuh familiar lar namo naik pentas amek adiah.. :D

Tapi ado eh tak gomar time masuk GA nie.. tapi disebabkan gilo GA.. den masuk ugak lar kan..
  1. Banner nak kena letak kat sidebar.. Berat belog..hehehehhe.. tapi aku gagah beb!! Buat jugak.. leceh lagik satu.. bese lar.. den nie PEMALAS ckit..hahaha
  2. Kena tag 800 orang! wahhhh..hahahah.. den save dalam notepad link utk 5 orang paling maximum.. banyak lak aih.. CB pernah jumpa Contest "Siapa tag paling banyak dia menang"..hahahah.. siyes kelakar! :D
  3. Nak menang korang kena promote orang undi kita.. Sumpah den takkan join kalau dah tahu awal-awal.. Susah tau nak membodek orang nie.. ada yang bijak.. orang yang nak tarik undi.. dia lak wat GA! hahhhh~! memang geliga otak.. tuh kalau ada duit lebey la.. Kalau takde.. korang gi ar berjalan satu belog ke satu belog raih undi..ehehhehe.. *i malu u*
  4. Buat entry kreatif.. selalu CB main pantun jek lar..tak pon wat entry bergambar kalau rajin! :P (Contest ni selalu MZ, Kak Haszuraidah ngan saper ek nama akak tuh sorang.. lupoooo~!)
  5. Buat GA nak kena follow belog dorang.. tuh den tak kisah.. ngan penaja pon nak kena follow.. itu pon den tak kisah.. tapi ade lak yang mengeluh sebab tak nak follow sebab bagi dorang macam memaksa.. Ehhhh.. bese ler tuh.. Macam masuk Contest Milo.. ko kena beli Milo satu pack ler dulu kan..??! :P
  6. Penganjur tak singgah belog pemenang bagi tahu kita menang.. Ni memang perkara HARUS kot bagi CB.. dulu CB buat GA pon CB pergi bg tahu kat komen and shoutbox masing2.. then bagi masa beberapa hari lagi... Macam adik Nadratul tuh..ekkeke.. kan dik non? ko gi mandi kat Bukit Merah tuh ker tak nie??!! so daku merasa lar jugak perasaan di tempat Nadratul nie.. hadiah depan mata tapi kita tak leh nak capai.. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa~!!!
Udah lar tuh den stori.. korang ada nak menambah ker??? teeheeee~! entry draft nak masuk GA kat belog den lagi satu dah kosong.. kang nak penuhkan balik.. nak gondol adiah banyak.. yeba-yebaaaa~!!!

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Lelord said...

ekekekke gelak2 akak baca n3 ko ni CB. Suka gak contest-montest ni kalau syarat senang arr

Fadzillah Kamarudin said...

uiks...
terasa...
terasa...
tapi banner akak tak banyak...
tadi pun dah delete skit...
dah tau result tapi m.a.l.a.s. nak delete banner...
heheh...

b a m b a m ' s said...

@Lelord
hahahah...den taip sndiri pon golak berapa kali hah..hahahah.. :D

byk syrt mls nk join..hehehe..tp adiah nak..pelik gak tuh..kah3..

b a m b a m ' s said...

@Fadzillah Kamarudin
ahhahah..akak punya belog dah penuh banner kita tgk..ekkekeke.. wat scroll down lar kak..ehhehe...

MiSzy DiaN said...

aku terasa mcam nama aku kena sebut kat entry nie taw.. hahahahaaa...

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
ahhahahahhaha...larikkkkkk~!!! mmg pon!kah kah kah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...