Bambam's Addicted

Update Segmen lagik! :)

Lama lak tak update ek.. (padahal baru sehari tak update..ekkekek).. Okeh u olls~ Cik Bambam nak share ngan korang peserta segmen baru.. yang lain CB dah update dalam list dekat SINI ek.. Siler jenguk.. Peserta current pon dah letak.. kot-kot nak kenal ngan yang lain kan.. :) Jom kita terjah mereka!


Namo eh Kamarul Farhan.. solo or dah berpunya korang kena tanya beliau lar ek.. CB tak nak tanya.. i malu u olls~ kekekekek.. Kau puji aku comel.. xde extra marks ek KF! hahahaha.. Minat melukis kartun macam blogger Realiti Konspirasi tuh.. Elok lar.. leh CB minta doodle yang lain lagi..hahah.. and dia jugak teringin ank ada bakat main gitar.. (den pon samo).. Hah.. so korang leh terjah beliau ek.. kot-kot nak pakai pemain gitar tumpang.. :)


Ini pula Cik Farah.. Peminat tegar model Hanis Zalikha.. dan bercita-cita menjadi seorang model seperti beliau jugak...wah wah wah.. Farah siap mention lagi dlm entry dia.. dia tak cantik n tinggi macam Hanis.. CB tengok cun ajek.. errrr.. nak jadi model zaman skang.. xyah 6 kaki dik oi..hehehe.. Jom terjah dia.. saper setuju dia cantik angkat tangan macam saya! :)


Mama Iris in da house pulak!! nak ada bakat berenang.. yelar.. Cb pon teringin gak nak pandai berenang.. even kalau korang campak CB kat laut and aku gerenti terapung.. =.=! tapi... kang dah abes angin dalam perut.. tenggelam gak yo.. hehehehhe.. Meh terjah belog beliau kalau nak tahu saper perenang yang dia suka! :)

Saper yang rasa nak join.. leh lagik.. sampai dis weeks okeh.. jom share ngan yang lain.. :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Novelgurl said...

ouh..mri terjah > <

MiSzy DiaN said...

weyhhh napa aku nda kena update mcm nie arr?? jeles~~ grrr~~ hahahaaa

Zura said...

macam2 kerjaya jd idaman..

b a m b a m ' s said...

@Novelgurl
siler2!!! ehhehehe.. :P

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
hahahah..mmg belom ada.. aku kasi yg junior dulu bah..hahahah..

b a m b a m ' s said...

@Zura
awak tuh pon samaaa gak..ehhehe

MiSzy DiaN said...

grrrr~
geram... hua3..
aku pn junior bhaa~
15 taun masi nie.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...