Bambam's Addicted

Update Segmen Siri 4

Takyah sembang banyak.. korang pon nak gi sembahyang jumaat kan.. (for guys).. Kalau korang baca entry ini di saat ini.. PONTENG SEMBAHYANG ek korang!!!!


Kenapa blogger nie letak nama dia E-RA PASHA? Sebbbabbbbb.. dia suka PASHA UNGU! Ohhhh.. i loike tooo~!!! sore dia mantop okeh.. heheheh.. E-ra nak jadi SINGER like PASHA and NOVELIS juger.. kan den dah kobar.. Blogger nie memang ramai nak jadi novelis.. heheheh


Bila baca entry budak kampung nie kan.. CB geram pon ade gak..grrrr~ hahahahha.. notty ek kauuu~! Bukan apa.. dia nak jadi PELAKON.. itu tak kisah lar.. coz den pon teringin gak nak jadi pelakon kan! tapi dia nie niat dah lain.. hahahahha.. nak jadi pelakon sebab nak peluk-peluk pelakon lain.. perggghhh~! --' leh lakukan aksi atas katil.. leh pegang-pegang.. leh posing kat kolam renang.. hahahaha... kelakau pon ada gak.. tapi itu lar kekadang kenyataan dunia artis zaman sekarang kan? =)


Hahhhh!cuba korang bayangkan SECRETARY jadi PAKAR BEDAH???!! Jadi ar macam kapie nie.. hahahahha.. jauh benor bidang nya.. yelar.. sebab tuh CB bagi nama segmen nie KALAU ADA BAKAT.. yer dak? :P Kalau korang nak tengok gambar2 ngeri aksi terpotong bagai.. gi ar jenguk belog dia.. den tak koso do.. seriauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mak!


Korang pernah tengok orang laki pandai buat cupcakes SELAIN MAT GEBU??? Hahhh.. ini lar orangnya.. SOLO MOLO.. kalau aku der! nyampah tau! hahahahha.. Siap buat sales kat downtown Cheras kalau tak silap.. :p CB tak bohong punya.. meh nak tunjuk sample cuppies yang dia buat..!

Hahhh!!! aku tak mampu der! mampu makan jek!hahahha

Bakat dia nie.. bukan calang-calang perempuan leh ada tau.. Jiwa kental and kalau tak takot eksiden keto leh lar!hahaha.. Hamboi nikaviolet! Nak jadi drifter.. Jom ar.. drift ngan CB! ecececece... sehari sekali kena tukau tayar kete nanti.. botak tayar keto den lar... :D

Okeh cukup 5 orang lagi.. and macam biasa.. kalau nak join korang leh klik SINI and kalau nak jenguk prevoius entry pasal segmen nie.. korang leh klik link di sebelah sidebar nie.. ada kesemuanya yer.. Petang kang ada lagi 4 orang and penampilan istimewa dari Cik Bambam sendiri.. auwwww~!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

solo molo said...

Cik Bam, air liut melelh tue..

b a m b a m ' s said...

@solo molo
itu lar.. bak tisu nak lap air liur..ekkekekek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...