Bambam's Addicted

Update Segmen Siri 5

Ini adalah peserta terawal yang sudi meluangkan masa mereka demi segmen cepisan cik bambam nie.. tacing kejap.. ehheheheh.. terima kasih di atas semua pembabitan korang.. Walaupun trafik CB tak sekencang trafik Abang Ben untuk naikkan trafik korang kan.. Niat kat sini hanya nak berkongsi cerita.. itu sahaja.. =) Yelah.. jom kenal mereka yang sangat SPORTING nie! :P


Ejulz nie.. macam-macam dia nak jadi.. hahahah.. So pilih lar yang mana berkenan di hati.. Dia nak jadi businessman.. i pon nak jadi businesswomen..kekekeke.. Then dia nak jadi photographer, pelakon, model n penyanyi.. hahhh~! semua ke arah bidang seni kan??!! Kitak tak nak try jadi pelukis dengan novelis tak?? ehhh..betulkan bahasa kamik?heheheh


Zura pulak nak jadi penulis dan pelukis.. Seee.. terbukti hasil pemerhatian CB.. Blogger tak dapat berpisah ngan minat untuk menulis.. sebab tuh lar kita suka menulis blog kan???!!! heheheh..apa-apa pon... to Kak Zura.. gud lucks in ur future undertaking!heheheheh..


Kak Amiey nie... dia nak jadi angkasawati.. hehehe.. Kak amiey.. kalau Dr. SMS tak gi bulan.. agaknya saper idola kak Amiey ek??? kekekekeke.. Apa-apa pon.. bakat terpendam akak tuh COOL okeh! :P leh lar didik anak2 tuh jadi bakal angkasawan dan angkasawati! hehehehe


C-tea pulak.. bakat terpendam dia sama macam Solo Molo and Aniss.. nak masak-masak.. cuma dia tak spesifik to cakes and cupcakes lar.. dia nak jadi chef macam Pakcik Mat Gebu katanya! hahahahha.. kelas kauuu~ Nak jadi chef nie.. kena rajin masak and berani mencuba sebenarnya.. PRACTISE MAKE PERFECT k!

So, habis lar semua peserta segmen cik bambam.. Terima kasih pada yang sudi meng-join-kan diri.. bukan senang blogger takde nama nak buat segmen.. kang kena cop orang nak buat segmen.. kau pon nak buat segmen jugak kan? :p tapi kita niat hanya nak berkongsi cerita sahaja.. Nothing to do with trafic or hadiah wat so ever.. kalau ada yang nak join lagi pon boleh.. closed ari AHAD nie yer.. yelar.. masing2 keje.. cbuk nak join kan.. CB paham.. :) Cuma kekadang.. join jugak lar blogger lain buat segmen.. :P

Apa yang pasti.. Korang memang sporting.. join jek segmen nak share story and memeriahkan lagik! :P Walaupun saya ini TIDAK BERNAMA.. =) Okeh.. nak join KLIK SINI! :P

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Zura said...

wah ada review segmen lah..thanks CB doakan akak...

Izyan Masri said...

WAA.MACAM BEST JE SEGMEN NI.THUMBS UP ! :D

b a m b a m ' s said...

@Izyan Masri
saje2 jek.. meh lar join yan! :)

b a m b a m ' s said...

@Zura
sama2 kak.. :P

Myra Jay said...

Hehee, nak join ler.. leh lagi kan CB??

b a m b a m ' s said...

@Myra Jay
sangat dialu2kan MJ!! hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...