Bambam's Addicted

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL


Ada ajek segmen yang diketengahkan oleh Ben Ashaari yang tersohor nie kaaannnn??!! baca jek entry tadi..terus tengok soalan apa yang dituju.. ermmm..mcm menarik untuk dibincangkan disini.. (ayat daku mcm nak buat forum remaja dan cinta!!huahuahua)

Meh baca my personal opinion pasal segmen nie.. nak SETUJU boleh LIKE.. TAK SETUJU boleh pangkah di tepi..teeeheee~!

  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
    Yes, CB pernah jatuh cinta. Apa yang buat CB jatuh cinta dekat dia sebab keperibadian dia.. kematangan dia berfikir dan bertindak serta tidak childish. Pendek citer CB sukakan laki yang matang.. bior dapat bimbing daku yang kebudak-budakan.. dah besau panjang pon suka otomen! tak matang ker tuh?? Tarikan fizikal pon kena ada..bukan ker? kalau tak..mana dapat terms dari mata jatuh ke hati? tapi kalau dah suka.. fizikal semua dah tak pandang...kannnn~!!! :)
  2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
    Ermmm... ermmmmm.. ermmmm.. nak jawab ermm sampai ujung boleh? hahahahah.. heyyyy.. malas jawab lar soklan nie.. korang bacalah entry nie..

    "Kau macam Erra Fazira ker nak dapat laki macam Yusry KRU or Engku Emran?!?!!"

  3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
    Saya pandang pada SENYUMAN! CB sukakan laki mudah tersenyum..it's make me more happy!teeheeee~ *membayangkan Remy Ishak sedang senyum*

  4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?
    Yelar kot.. bini dia bahagia sangat masakkan untuk laki..yang laki lak nak jaga hati bini even makanan tak sedap pon ditelan.. try tunggu 2-3 tahun.. mahu dibebelnya bini 2 tahun kawen masak manjang tak sedap!hahahahahahahhah..
  5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
    alar nonnnn..tak yah tunggu laki kacak or perempuan cantik lar.. orang tak kacak n orang tak cantik pon materialistik jugak skang.. tepuk dada tanya selera lar.. tapi bukan nak cakap per.. hidup kat dunia bukan asyik perlukan kasih sayang jek.. duit pon nak kena ada gak.. rajin cari rezeki dari sumber yang halal pon dah Alhamdulillah tau!

  6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..
    CB dah guna terms nie dulu..

    Saya sukakan laki yang bersederhana di dunia tapi TAMAK pasal AGAMA!
    (almaklumler..kita nie dah sah2 miskin agama.. biar lar dapat yang leh membimbing kan)

  7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
    muahahahhahahahha!
     Saya berpuas hati dengan fizikal Remy Ishak sekarang! :D
  8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
    TIDAK! errrrr.. nak kurussssssssss sikittttttttttttt jek lagi..boleh?
  9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
    PERLU kot.. walaupon pasangan kita cakap tak perlu.. tapi den raso AWARENESS dalam diri HARUS ADA.. So, esok lusa punca dia cari skandal disebabkan kita nie tak menjaga rupa diri tak dapat lak nak dijadikan alasan kannn!! Apa yang penting.. kesediaan dia dan kerelaan hati kita menerima psangan itu dengan baik dan buruknya dia se redha -redha nyaaa!

  10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh.. 
    Should I say MORE about this DIET program?
    Cik Bambam gebang sini bukan korang nak baca kan.. setakat gambar mana orang nak percaya! Nak tahu macam mana transformasi ini berlaku??? Sila lar membaca entri di bawah ini..

    pssstttt.. ady budika.. aku dah tolong jawab jawapan last ko!! kah3... sengal tol mamat nehhh..mentang2 hang tau aku jdi 'duta' nohhh~! kekekekekekke..

    footnote: psssttttt... siapa cakap orang single-mingle tak leh join segmen niehhh~! =|

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AdyBudika said...

tapi aku masih tak nampak perubahan duia pic tu..sejak dulu tau...mana yang sebelum sebenrnya dan mana yang selepas?? errrr

b a m b a m ' s said...

@AdyBudika
hang ni mmg lar.. kat muka pon dah nampak.. iskkkk... ko jgn ler compare time stdy duluuuuuu2 punya ceritaaa..hahahah..mmg lar x nmpk..kekekekeke

AdyBudika said...

ahahahaaha..ok2..saje nak kasi ko ingat apa aku kata psal diet tu jer :)aku dengan...sape eh nama abg ko tu...abg ko ker yang nak duit tu kalau menang tu..errr...ape tah name die..terlupe

b a m b a m ' s said...

@AdyBudika
pahaaaaammmmm.. =.=' tetap nak diet jugak..hahahahha..

ehhh..abg2 aku kalau aku menang..SEMUA nyendeng nak duit..kekekekeke..

darkbatman said...

bgs3..mcm best jer..

b a m b a m ' s said...

@darkbatman
tang yg mana best??hehehehhe..

solo molo said...

kalo hati dah suke, dah tak kire yang laen dah...

b a m b a m ' s said...

@solo molo
yup!! pucuk pangkal hati ek.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...