Bambam's Addicted

Hukum guna Wireless percuma

Salam semua.. kita baru nak buat senaman ringan kat belog nie.. hik hik hik.. so nak sharing ngan korang benda alah nie.. nak mengarang ayat panjang-panjang mood malas lagik.. hua hua hua..


Sumber



Well, CB kan salah seorang pengguna wifi jiran sebelah rumah.. DULU laaa.. sekarang tidak lagi setelah beliau telah bertekad menukarkan wifi streamyx beliau kepada UNIFI.. syabas UNIFI kerana telah berjaya membuatkan jiran saya yang bertahun-tahun menggunakan streamyx beralih arahhhh!! (nada kecewa betul).. So far streamyx kan bayar fix.. so kita tak lah membebankan jiran tambah kuota or apa kan.. so saya tak bersalah.. ahahahahha..

Sebenarnyaaa.. salah satu punca CB kurang ber-blog sekarang ni adalah disebabkan limited internet connection beb..!! kat rumah dah tak boleh online.. tapi kat opis dah boleh on9..!! dorang dah tak block internet aku lagik!! yahoooo~! kekekekekekke..

Akhir kata buat jiran sayaaa..

Terima kasih jiran sayaaaa!! Moga Allah murahkan rezeki kamu! ^^,
Celoteh Cik Bambam: Alang-alang berani kan.. baik korang minta jek izin jiran tuh.. den penakot! =.='

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Makbed said...

hahahaaa.... meh le jadi jiran sayeee

Putri said...

my father one of the customer yg loyal sgt dgn streamix.payah nak pujuk dia tukar kepada UNIFI

Iffah Afeefah said...

xsmpai hati nk mintak pass dr die

Zura@Iwan said...

ooo..harus...hikss

tp kt umah akak..pyh nk dpt wifi free..huhu

Anonymous said...

Much informative and useful article… I like it personally…

shandye. said...

eh.
mestilah letak kata laluan.
nanti speed internet rumah sendiri jd perlahan gara-gara orang lain bertenggek guna sedangkan kita yang dok tanggung bayar tiap-tiap bulan.
bukan hendak berkira, tapi awak ada ke nk bg saya gasak guna smartphone awak time awak tak guna sampai data plan awak cecah monthly limit?
takkan?

just saying...

Novelgurl said...

oh bru tau.hehe.

Cik Bambam said...

@shandye.

di sini referring to fix bill dear.. :) bukan yg bayar ikut kuota.. ehehhehe... kalau sampai membebankan org lain hukumnya lain pulak.. huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...