Bambam's Addicted

Habit duit kering lepas raya!

Alamak!



Duit dah kering.. last month dapat gaji awal.. so bulan ni nak tunggu gaji berikutnya memang lar parahhh!! Semua belanja nak kena cut.. nak minta advance dengan orang lain dah naik malu..

Jadi..

saya..

Buka laci..

*TINGGGG*

Ehhhh ehhhh.. ada balance duit raya yang tak terbagi lagi.. Apa lagi.. guna lar sementara nak tunggu gaji minggu nie! 


hahahahhahah.. biasa buat tak? Pakat semua angguk kepala kan!! Ermmm..pagi tadi buat sungguh!! =.='


Celoteh Cik Bambam: Kita serupa jek! ^^,

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Aziela said...

Betul..betul..semua serupa...hahahahhahaha

shandye. said...

kite pn resaikel guna duit raya baki yg tak terbagi kat bebudak time raya ritu.

tukar rm100, tp tak luak mana. almaklumlah... raya kedua dh balik kampung n kebetulan plak kazen-mazen semua dh besau-besau so takyah bg duit raya dh.

lolz.

Novelgurl said...

hahahhaa... =P

THE LEKAT LEKIT STORY said...

habit tu habis la yer... kekekeke

missina said...

yeahhhhh,,sok dah gaji,,psttt mesti mlm ni ramai dh beratur kt ATM,,;)

Zura@Iwan said...

lps ry mmg la...duit kering..huhu...

Cik Bambam said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

ehhh..

habit=kebiasaan

hahahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...