Bambam's Addicted

Twins.. before and after..

Babies nie..Kalau nampak kat mana-mana mesti kita akan jadi excited.. But kalau twins.. korang akan jadi double excited!! kan? kan? Normal lar.. kita kan mudah tertarik dengan benda yang luar biasa hebatnya.. ^^, Same like me one year before.. bila dapat tahu SIL preggy twins.. lepas tuh tahu kembar tak seiras.. wahhhh.. lagi eksaited! hehehhehe.. Now nak share dengan korang.. twins skang dah 15 bulan kot.. dah pandai jalan ke hulu ke hilir.. dah pandai main berdua.. kalau tak.. dulu dorang tak tahu pon dorang tuh kembar.. main sekali pon takmooo!! hahahahha..

Addlea Waiz one month..
Den panggil dia TATAAAKKKKK.. yelar.. sebab dia keluar dulu.. dia kakak lar.. orang lain panggil Addlea lar.. kakak lar.. achik dia jek panggil tataaakkkk.. well, itu chemistry daku dengan dia.. hehehehe.. Sumpah geram ngan minah sorang nie.. kelakar! kecik-kecik dah kelakar! tengok pe'el dia pon.. rasa nak geget jek sorang nie.. dia ni kamceng ngan achik dia nie.. berkepit ngan achik kalau balik umah wan dia.. macam Kak Dina dulu lar.. skang achik ngan Kak Dina.. macam anjing ngan kucing.. nak bergaduh je kejenya.. daku rasa macam umur 5 tahun kalau gaduh ngan si Dina.. wuwuuuu~

Addoring Addlea one year old already!
Itu kakak.. kalau adik.. perangai dia lain sikit..Adik pemalu.. sekarang ni.. kurang lar sikit malu dia.. dia ni diam-diam ubi berisi.. nampak jek pendiam.. nampak jek lagi pasif dari kakak.. tapi kalau dah naik angin dia.. fuiyoooo.. menangis macam kena sampuk..huhuhuhu.. tapi bila dia mood baik.. time nak main-main.. hahhhh.. ni lagi sorang nak kena geget ngan achik sebab comel sangat.. ehhehehe.. Manja giler dia ni.. Menempekkkk ajek..

Addriel Wafiq
Kecik-kecik dah nakal.. pandai nak jelir-jelir lidah.. skang pon sama.. lagi notty dari kakak... notty pon tak pe lar.. achik cayang jugaaakk adik cayang nieeee... dak manja nieeee..

Handsome boy~
Seronok kan tengok budak-budak nie.. CB kalau serabut kat office.. balik rumah.. main-main ngan anak-anak buah nie.. hilang stress.. cuba kalau korang stress.. gi peluk budak kecik.. hilang stress beb! tapi lain lar kalau korang peluk budak tengah mengamuk.. bertambah stress jadinya! hua hua hua.. 

Ini budak pon achik geram.. dak demok-demok achik..
Celoteh Cik Bambam: Ehhh.. achik sayang semua anak buah achik.. anak sendiri tak de lagi.. sayang anak buah lar dulu yer.. keh keh keh..

2 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Iffah Afeefah said...

masih comel

maybe mkin comel

Pink Lavender said...

twins laki pompuan yer..
alahai comelnyer...seronoknyer...

makneng pon tgh usaha nak dpt baby gak nih
mana tahu terkenan kembar anakbuah cikbambam

jom follow makneng pula CB

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...