Bambam's Addicted

Alone

Aku tertarik dengan entry dari Top hari nie..

PERNAH MENONTON WAYANG SEORANG DIRI? 

Then time lunch tadi pon.. sembang ngan opismate.. dia pon kekadang tengokk wayang sorang2..  Aku?? Sumpah tak pernah seumur hidup tengok wayang sorang-sorang.. NEVER!!! But petang nie.. kita gelar saja hasutan entry si Taufiq Ariffin yang berlaku! hua hua hua..

CB Mesej my mom..

Mak.. orang balik lewat hari ni.. Nak pergi Alamanda..

Nak gi ngan saper?

Sorang

Nak wat apa?

Berjalan jap.. Pukul 10 orang balik..

Terus mak den call..

Ko kenapa nak pergi Alamanda sorang-sorang nie? Lain macam jek bunyi nie??

Stress.. kepala serabut.. nak gi tengok wayang.. nak cabar diri sendiri tengok wayang sorang2.. (dalam hati jek menjawab)

Tak lar.. saja nak gi berjalan.. tak leh ker? 

So.. daku dengan tekad.. hari ni pergi Alamanda.. nak pergi tengok cerita Snow White sorang-sorang.. nak cari HUNSTMAN! ahaks!!

Saya stress makkkk!! stresss.. Biarkan saya sendiri buat sementara waktu..



7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

cikjaja said...

aku pun tak penah tengok wayang sorang2...huhuhu

Aziela said...

Nak ikoootttt...!!!!!

Huhuhuhu...sempat ke nak ikut nie..?

odah said...

salam

bestnya kalu akak boleh jd mcm ko.. tingin gak nak buat gamak2 tensen g tgk wayang...ni tak last2 ujan je.. akak mesti try...!!

Iffah Afeefah said...

la npe x ajk

bosan kat sini hah

cik nara omey said...

hakhak...jgn stress2 ya..!!hihi

missina said...

hehehe,,tekad betul ni ek,,biasalah tu,,akak pun penah tgk wyg sorang,,,nmpk mcm forever alone,,tp ok je tgk sorg,,bukannye kaco org pun,,,;)

shandye. said...

i selalu je tgk wayang sorang2. tambah2 lg klu cerita melayu yg stok2 obscure yg takde org lain nk tgk dgn aku.

dolu2 aku selalu end up tgk filem karya arwah yasmin ahmad sorang kat panggung. dhla tgk time siang. lgla tak ramai org tgk. aku heran... such an amazing film like mukhsin, muallaf dgn talentime pun tak ramai org pg tgk sebenarnya.

then hrtu kwn aku belanja tgk ngangkung (or izzit nongkrong? i don't give a f*ck sbb cerita dia sucks gle kot) yg plotnya merapu-raban, lawak dia slapstik dan generik, and don't get me started with its lousy editing and cinematography... tp herannya panggung penuh. pg tgk siang2 hr tu... lps lunch. klu tgk malam rasanya siap kna ddk kat tangga la kot gamaknya.

eh. merepek panjang plak. haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...