Bambam's Addicted

Trip to South Korea | #5 Nami Island!


Akhirnya! Kita sampai ke entry Nami Island! keh keh keh... Tapi before tuh.. kita pergi lunch dulu.. Kedai ni dekat-dekat jek dengan Nami Island tuh.. dekat luar banyak lar jugak kedai BBQ daging2 tuh.. tapi kita orang yang vegetarian belah dalam.. dapurnya tak campur ngan dapur kedai jual daging2 bagai tuh.. so don't worry ok!

Rasa macam kambing jek bila makan sayur semua nie.. ahhahaha..

Welcome to Naminara (Nara means Island ok)

Memang tak dapat disangkal.. Nami Island memang cantik!! :')
Love from Korea~
Cantik weh.. memang cantik.. Walaupun hujan.. walaupun kami sejuk mengiggil..walaupun badan dah separuh basah.. walaupon stokin dah lecun.. memang tak dapat tanding dapat pergi sana.. My mom sampai mengigil.. sian.. tangan sejuk macam ais.. so terpaksa lar dia pegang tangan CB yang panas ni.. Kita orang berpegangan tangan.. macam filem.. ahhahahha..

Kiss-kiss.. =*
Dekat sana memang suka guna barang recycle and jadikan landscape.. so tak ada lar membazir.. kreatif betol dorang! 

aceh-ecehhh... -.-

Jalannnn~!

Bendera Malaysia ada wehhh! vangga ai tawww~!

Hahhahahaha... aku pelik lar ngan patung nie.. =.='

SubhanaAllah~ cantik..

Dah petang.. mari balik!
Dah petang tuh.. kami balik.. saper tak nak balik boleh stay.. hotel ada.. jangan risau.. ehhehe.. tapi kami balik lar.. ada masa sejam lebih kot nak sampai Suwon.. before balik... Ms Lim (tourist guide) bawa kita orang makan hot noodle.. dah menggigil masing2.. memang sejuk lar.. huhuhu... Makan panas-panas.. ngan sotong besar-sedap.. heaven rasa!

Itu bukan kipas eh.. itu pemanas okeh.. jakun mak nakkk! hehehe
Balik mandi dalam bath tub.. memang besttt!! hehehe.. mak panggil suruh keluar pon tak nak! kah kah kah

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

amiey lee said...

wahhh besttt sgttttt nmpak trip cb...

Rahmah Ram Ram said...

bestnyer cik bambam...kalau saya mesti tak mau balik..nak duduk sana sebulan boleh? hehehhe kena tahan immigration lepas tu :)

AYuNG said...

lagi2...harga pakej pulak bapa? hehe

Cahaya Khaseh said...

boleh kurus ar pi sna sbb mkn sayur je..

Novelgurl said...

subhanallah,serius cntik kott! untg rh..hehehe..x pe x pe..menjeleskn owng ye..t sy pegi tgk rh.ahaks~ ^^!

Aziela said...

Kalaulah laki akak tu jenis romantik, nakkk sangat ajak dia stay kat Nami Island nie...

CB...cantiknyaaa jaket awak tu. Tapi, kenapakah akak rasa sangat berkenan dengan beg merah awak tu ekk...

Zura said...

bestnye dpt pegi korea...akak teringin nk pegi jepun...

Mama Zharfan said...

pics sgt cantik!!!

Nana said...

wahhhhhhhhhhhhh beznye cb bile la akk bole g korea ni kan hehe

missina said...

ni ikut pakej ke?cantik ek,,tmpt penggambaran winter sonata yer,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...