Bambam's Addicted

Orang lain pakai LAWA.. Kita pakai PELIK!

Cantik kannn!
Bila tengok model shawl ni pakai gini.. Eh...comel lar pulak wehhh.. agak-agaknya.. kalau aku pakai.. aku pon automatik jadi comel cenggini.. hua hua hua.. So dengan secara rakusnya nak lar jugak try.. beli lar satu dekat Scarf Sweethoney nie.. sweet giler shawl dia jual.. Siap dengan tutorial ngkoooo!! Sekali kan.. bila daku pulak yang pakai...!!


Something wrong somewhere!
Ker daku jek yang berperasaan macam nie.. bila ambil gambar muka full.. tak senget-senget macam nie...dah gaya MUSHROOM lak aku tengok.. hahahahahah


Kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn??!!! Kannnnnnnnnnnnnnnnn??!! mencik tauuuu!! tapi kan.. bila pakai shawl nie kan.. gi lar keluar ngan my sis ke one shopping mall nie.. belek-belek lar satu stall jual accessories macam vintage gituh.. kusyuk ke main dok usha barang nie.. sekali owner stall tuh chinese tau.. dia tanya CB..

Are you an atist??


Noooo..


Then, are you a designer??


Noooo.. Why u said that?


I look at u... u look like something fancy.. and I can see at ur face u look so happy whn u watch all this stuff..


Oh really? Yes, I like fancy stuff..



Lepas kejadian..cerita dekat my sis.. Pahhh.. Pahhh.. orang panggil aku retis pahhh! hahahahahahha.. rasa nak terguling-guling gelak kat situ.. Balik umah cerita dekat my bro lak.. dia lak cakap..

ARE YOU MAD??!! Dia sengaja nak suh ko beli barang dia..

Ceskek! dengki lar tuh~ =.=' Tapi memang daku beli beli cincin bentuk wing dekat dia.. comel sangat saper suruh! keh keh keh.. memang untung lar penjual bodek aku camni wehhh~!!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Rahmah Ram Ram said...

gaye pakai tudung dah lain dari yang lain tu yg dia naik heran tu..hihihi btw memang nice..sis tak reti nak pakai tudung cam gitu..senang time cuti keluar libas aje selendang tu kiri kanan dah tu jalan aje...tak payah berpin pin bagai..

tiefazatie said...

pergh..retis ko!
sis..minta sain eh..=)
ok pe./.comel dah tue..

cikjaja said...

amboiiiii...aku ade kawan artis fofularrrr....nnt nak jalan same ehh..boleh tumpang glemer...kene tempias sikit2 jadik laa...hehehe

eB ezrin said...

samer ar kiter.
org ingat retis. ha ha ha
tapi CB, akak rs lah kan... CB kena flip skit jerk kot? bg nmpk penoh?
(haku pn x tau... ha ha ha... gedixs jerk ;p)

farra8979 said...

eh nice what... me pun rasa cam nak beli tapi takut. tp dah ada ala2 testimoni ni, bley la follow.. hihihi...

~diAhOntHeblOg~ said...

hahahah...ade ke same kan ngn mushrooms!! CB kite tau ape sbb nmpak lain sket..sbb yg atas kepala tu awk kena turun kan sket ke dahi..br nampak muncungnye! tirus la wajah anda... ;P

Aziela said...

Comelllnyerr CB pakai mcm tu... Ok jer lahh...

Dam said...

Pakai terbalik. Meme pelik ar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...