Bambam's Addicted

Hancur hatiku..

Apa makna rinDu kalau tanpamu..
Apa hebatnya Durian kalau tanpamu..
Mana manjanya Darling kalau tanpamu..
Apa maknanya aiDa aDlina aDit TANPAMUUUU!!!

Hilang dah hurup D!!!


Warrrgghhhh.. stress lar aku dengan budak nie.. menyelinap masuk bilik daku senyap-senyap..!!! Sejak dua menjak dia dapat kaki nie.. pantang nampak bilik den terbuko.. dia masuk nak online jugakkk!! yang peliknya.. takde saper pon nampak dia masuk.. dah letak dalam bilik pon dia geledah jugak.. lom lappy adik den yang kat ruang tamu.. 2 malam sudah butang lain yang tercabut.. tapi nasib baik dapat diselamatkan.. malangnya kali ni butang D lak tercabut and tak dapat diselamatkan lagi..

Nak marahhhhh ajek budak nieeee!! tapi mengenangkan muka dia comel macam nie.. macam mana nak marah? sob sob sob.. makan hati aje lar achik nie.. dah simpan dalam bilik elok-elok pon dicerobohnya jugak... haishhh.. menangis achik tengok laptop achik tak sempurna lagi.. :'(

Tuhan je lar tahu betapa aku sayang harta benda aku.. lebih-lebih lagi yang beli dengan hasil titik peluh sendiri..

Serius aku sedih! aku sayangggg laptop aku.. sama macam radio buruk pemberian arwah ayah.. walaupun orang lain pandang tak ada nilai.. tapi aku jek yang tahu sentimental value barang tuh.. ='( seddddddihhhhhh~

Nasib baik anak buah sendiri!! grrrrr~
Celoteh Cik Bambam: Nasib baik leh tekan urup D nie lagi.. cuma terbantut sikit lar menaip.. tsk tsk tsk.. Pening lar haku... anak-anak buah suka masuk bilik daku nak online jugakkk.. =.='

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Fadzillah Kamarudin said...

dorang ni budak zaman IT la CB...

akak boleh tumpang simpati ja...

MaryaYusof said...

Salam acik...

Ish bahayanya dak tecik tomei tu cabut button2 ni, takut tercekik lak... Kena jaga2 ni acik, simpan tmpt yg unreachable utk die lah... Kesian kat awak jugak... Sabar ye :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

dia blh jd geng lala.. suka tekan kebot..
P/S : meriahnya laptop CB

Ila said...

sila tutup dan kunci pintu bilik yer acik

Cik Bambam said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
ha'ah lekit.. salah satu faktor budak2 ni dtg msk bilik sbb tgk sticker laptop tuh..ahhahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...