Bambam's Addicted

Lunch at Tony Roma's Restaurant

Last weekend den ngan adik den poie makan kat Tony Roma's Restaurant sebab dia beli voucher dari Groupon. So thank you to Groupon coz make our dream come true~! hahahahahha.. So korang nak diskaun yang murah-murah leh lar register dekat SINI k.. gerenti berbaloi.. ^^,

Cik Cendawan yang suka makan.. nom nom nommm.. =.='
Mula-mula sampai.. dia letak dulu sos-sos dia.. macam Nando's jugak lar.. ada variety of sauces..


Then, den order air strawberry leomanade.. adik den order air rasberry ape-ke-benda-tah... 

She's wearing hijab now! =) Alhamdulillah..

Haaaa..ini lar air den.. dasar cawan ada nampak strawberry kann..

Magic! taraaa,, sudah hilang! hahahaha..

Ini appertizer.. memang dpt free.. tapi roti keras.. so makan separuh jek.. hehehe
Then, bermula lar main disher kita orangggg.. beef ribs and 2 side dishes yang korang boleh pilih.. dagingnya halal yer.. xde pork.. cuma ada bar jek dalam ni mcm TGI tuh.. tapi buat lain-lain.. and chef dia pon Malay.. so x was-was lar..

Ini saya punya.. side dishes pilih mashed potatoes with roasted vegetables.. nyum2..

Adik den lak pilih fries and baked potato.. nyum2 jugak.. ahhaha

Gambar bawah ni pulak selepas kejadian.. sampai ke tulang kita orang makan.. and den lak makan tak tinggal sisa.. daging dia wa cakap sama lu.. moist gila! makan 1st time nie.. terus hancur masuk dalam mulut.. tak liat langsungggg! and mashed potatoes dia! perggghhh.. leh wat perot den meletop! ehhehehe.. food all not bad lar.. but price without discount??!! sumpah lar daku tak masuk wehhh.. normal price dishes ni RM60++ but we only get the food for RM29++ only... makanan je lar.. minuman korang kena tambah sendiri.. ehhehehe.. pilih mineral sudah weh kalau nak jimat lagi.. tak pon plain water..


Dah kenyang.. masa untuk balik.. cik adik manis sila lar bayar.. saya tolong temankan makan jek.. ahhahahahaha..

Terima kasih daun keladi.. lain kali belanja lagi.. ehhh.. aku kena bayar balik eh? haha

Total prices have to paid is RM20.65 only.. (excludes total RM58++ coupon)
Celoteh Cik Bambam: Yer..saya puas hati dengan layanan kat Tony nie.. tip top.. ko takyah angkat tangan lelama.. dia cepat jek sampai.. or sebab takde customer sangat time tuh kot.. and kekadang dia pergi kat meja korang.. Kak.. ada apa-apa lagi yang diperlukan.. auwwww~ tak bazir suara and tenaga nak pangil waiter dia.. hehehehe

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

shiema sufian said...

Boleh belanja shiema pulak lah ye ?

fiza said...

Bestnya, tak pernah mkn lagi kat tony romas.

najwa's said...

pheww...yummy!!

Aziela said...

CB nie sajer jerr nak goda2 akak tauu... Nyampahhhh...

YaNa Yassin said...

Patut try cendawan grg Tony roma's, sedaaaap gilerr. Buat termimpi2 tau.

cIk JanNah said...

jannah tak pernah masuk tony roma's lagi. tp tgk beef ribs tu ya ampon sedapnya!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...