Bambam's Addicted

Keyword panas sepanjang zaman!


Haaaaa..!! yang arrow pertama tuh memang favourite of the year! everyday memang ada orang cari keywords tuh kan.. nak sangat baca mende alah tuhhh?? haaaa.. meh sini KLIK SINI.. Tak kose Mak Jemah nak melayan kome-kome ni taw...

Tapi paling mencuit hati nie.. keywords "orang kerajaan dapat naik gaji orang swasta macam mana??" Hahahahha.. den sendiri pon tak dapek nak jawab.. tuh kena tanya bos korang la.. tapi kalau korang soal den.. den jawab.. orang swasta dia NAIK ANGIN je lar.. heheheh.. yelar.. gaji govt staff naik and automatik barang pon naik lar tak lama lagi.. elok ajek tak naik gaji... hurmmmm kelebihan kat govt jugak.. yang private di takuk lama.. 


Sabar aje lah...

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

~diAhOntHeblOg~ said...

kan..nape xde akta tuk org swasta? hahahaha jeles..

Faidhatul Arfah said...

entahh, swasta mcm manaaaa. ini tidak adil hahahha :P

Detective Fiqa said...

hahahah apalaa jorang ni hmm =.=

Sunah Sakura said...

ahaha..tergelak baca keyword sal gaji orang swasta tu.. XD

Asyiqin Haulisah said...

tanda soal yang tak menahan tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...