Bambam's Addicted

Header blog buat kawan baik..

Taraaaa..!!
Kawan baik CB minta tolong buatkan header belog business produk kecantikan dia..Gigih ni siapkan walaupun hasil tak setara mana..hahahahahha.. Tapi Alhamdulillah beliau suka itupun setelah diberi idea header macam mana yang beliau nak.. so tepek lar besar godang kek belog eh..

Cantikkan my fren! ^^, Meh lar kenal-kenal ngan dia.. SINGLE tau.. ahhahaha.. nak panggil suh mekap pon boleh.. nak beli produk kecantikan and cantik macam dia pon boleh.. =)

Jom terjah blog Cik Atie Esa nie.. http://atielife.blogspot.com/

Celoteh Cik Bambam: Kita tak pandai buat header.. tolong edit gambar sikit-sikit tuh boleh lar.. Kak Eb pandai buat header.. gi lar tempah kat dia.. baru berbaloi..ehhehe

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

eB ezrin said...

alamak ader namer akak terselit la. malu i... hik3.
tq cb... ;p

cantek pe header tuh... dh tuan punyer badannyer cantek la katakan :)

~diAhOntHeblOg~ said...

ala tomey2...

cikjaja said...

aku punyaaaaaa???

faa.rosli said...

cantik

THE LEKAT LEKIT STORY said...

cantik header cuma header tu nampak lebih kpd personal blog tak nampak sgt mcm utk bisnes. apapun memang cantik.syabas

kay_are said...

mane lak.. cantik r tu.. bukan senang nak wat header tau.. patut bangga ^__^

Myra Jay said...

Cantik le CB, okla tu :)



p/s : MJ nak minta tolong boleh?
http://normj1001.blogspot.com/2012/02/mj-nak-menang-nikon-d90-dari-denaihati.html

shandye. said...

font yg kat bawah tu nama apa?

gohjess weh banner tu. seyes!

=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...