Bambam's Addicted

Buat blog baru??!!

Nak delete belog lama nie.. Sebab macam nak buat belog baru..

What women want
What man need

LOL!!!

Seronok pulak buat entry macam semalam dan hari nie.. tetiba rasa kepuasan bila buat entry Perempuan ini COMPLICATED??!! dan Perempuan memang cepat perasan!
 
Betul lar apa orang cakap.. benda yang terhasil dari hati memang betul-betul menangkap kepuasan ketika menghasilkan sesuatu..  korang rasa.. CB perlu teruskan ker? errrr.. ada pembaca ker kalau buat entry seakan-akan macam tuh..

Nak cari crime partner blogger laki la pulak.. boleh share belog jadi second writer and hasilkan entry what man need! Baru lar kita berlainan jantina lebih memahami satu sama lain.. keh keh keh.. So boleh lar kot-kot girls and men yang ada problem share dengan kita orang.. kita bagi nasihat ikot pandangan peribadi.. cewaaahhhh~! kelas kau maria!

P/S: CB memang selalu jadi tempat luahan perasaan kawan-kawan.. seronok bantu kawan nie.. Almaklum lar.. dulu nak jadi Pembimbing Rakan Sebaya tak dapat.. wuwuuuu~

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Aziela said...

Akak merasa jadik PRS. Complicated dikkkk......

~diAhOntHeblOg~ said...

nk delete ke? jgn lupe bgtau ape blog br..hahahhaah

jom la karok..xkisah la sedap xsedap..janji menyumbang kan diri...hahahahah

cIk JanNah said...

saje bikin panas tau cik bambam nie. heee :)

eB ezrin said...

hmmmmmmmmmmmm
nk komen pe eh? (garu kepala) ;p

mira maisara said...

memang besh bantu member.. tapi time susah, xde sape nak tolong kitw -.-

cikjaja said...

hahahahahaaa....aku org pertama yg akan crik korg tu nanti..

Arol Mubin said...

Arol nak jadi partner blog kak Aida! Layak tak? Okay dah tahu, tak layak. Btw, rindunyaaa kat blog nie dan tuan blog sekali! :D

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sokong je sebab bunyi mcm menarik je perancangan masa depan CB tu..

Edy Zaidi said...

cari org2 yg dah "berusia" sikit kalau nak jadikan blogger partner...dieorg banyak pengalaman

shandye. said...

gimik nk naikkan trafik lettew cakap nak tutup blog.

ehehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...