Bambam's Addicted

Surprise cake's birthday!

Bahagianya dalam hati... dapat beristeri dua kek dari si dia.. Bukan 'si dia' special.. saya takde si dia 'special'.. motif bagi tahu? ahhaha.. kot-kot ada yang berminat nak jadi 'si dia' saya ker kan.. kih kih kih.. Kek ni pemberian dari abang kedua saya bersama isteri dan anak-anaknyaaaa.. Sayang korang ketat-ketat.. Balik kerja hari Jumaat yang lalu.. tengok abang and family baru jek sampai rumah mak.. masa nak pergi bersihkan diri.. tetiba abang keluar kejap pergi kat kereta.. kita dah sampai dapur.. kakak lak panggil.. kata.. tolong bukakan kotak kat luar tuh..

Dah nampak kotak kek.. terus jerit.. ehhh kek kitaaa! akak terus cakap.. jangan nak perasan achik eh.. itu kek untuk anak-anak kita yang ditinggalkan dekat seminggu di rumah.. konon-konon nak pujuk hati anak-anak lar tuh.. muka pasrah jek bukan kek kita rupanya.. ahhaha.. sekali buka kotak.. nak potong-potong.. nampakkkkkkkk tulisan!!

Taraaaaaaa!!

Dah cair...!!
Angkara abang n kakak singgah kedai makan dulu.. dorang lapar sangat sampai tak menyempat nak makan kat umah mak.. so kek berada di dalam kereta hampir 2 jam.. cair lar itu topping.. Kek red velvet with cream cheese.. sedappp wooo~ special order dengan kawan kakak lagi.. terharu sampai nak nangis.. tahan jek air mata nak kuar.. kah kah kah.. padahal abang dah agak dah.. mesti adik dia ni nak menangis nanti.. hahahahahaha

Terima kasihhhh! :')
Masa tuh dah tanggal tudung dah semua.. angkara nak bergambar.. terus pakai tudung balik.. nasib baik pakai shawl syria.. senang nak sarung kannn! pastu dak dua orang ni pon eksaited jugak nak potong kek.. hehehehe.. dorang tanya.. mana gambar achik kat atas kek.. bajet macam kek besday dorang lar kiranya siap ada gambar bagai kat atas kek tuh..ahhahahhaa


makcik dia muka rianggg! anak-anak buah muka dengki achik dapat kek.. kah kah kah

3 tahun dah tak ada kek beb.. mahu tak happy! kah kah kah..

Meh kita usha dalam kek lak.. allalalalallala~ habis makan dalam masa 30 minit.. ramai kat umah.. cepat lar lakunyaaa.. ehehhehe..

Kek red velvet
Seronok sangat besday tahun nie.. sebab dapat makan kek.. then dapat hadiah pulak dari abang no 3 dan wife dia.. berupaaaaa!!

Voucher tiket ke genting! Indoor and outdoor okeh!

2 keping lagik u olls~
Nak kena pergi genting before tahun 2011 melabuhkan tirainya.. nak pergi ngan adik.. cadang nak pergi hari Jumaat.. Masing-masing nak amek MC coz tak nak habiskan cuti AL.. wakakakkakaka... then adik baru dapat kerja.. tak leh lar nak AL kan.. kui kui kui..

Celoteh CIk Bambam: Nanti nak share dapat kek besday dari my BFF pulak.. weeeeee~ abang sulong aku tak nak bagi hadiah ker?? hahahhah.. kakak kandung lak kata nak bagi adiah.. dia nak carikan laki untuk adik dia nie.. menangis dengar hadiah tuh! huhhhh~

18 ratus ribu orang tambah perasa! :):

sarah mohamad said...

Bestnyaaa ada ramai abang2. Yang tu bagi kek yang ni bagi vaucerrr. Jelesss! HEHEHE

afifahadit said...

untung lg aku,org len punye bday,aku dpt gak tempias..haha

fiza said...

Bestnya dpt abang mcm nih ☺☺

alyrds said...

nak tiket tu jekkk.....buleh? ahaks~

Prettywrite said...

Hepi bfday CB..:)
alamak lamanya tak mae sini..
ingat yna lagi?hehe..
blog baru..
may Allah bless u on your birthday..
hadiah carikan laki yang tak taHan tu..haha..

eB ezrin said...

wah rezki terpijak tuh. tahniah. hepi jugak :)

Ila said...

wah,bestnya dapat kek..hepi beday..

Arol Mubin said...

Bestnya "budak kecik" sambut birthday, ada kek dan hadiah! Arol dah besar, celebrate birthday takde kek pun. :'(

AYuNG said...

nak ikut jugak p genting..hehe

Cik Bambam said...

@sarah mohamad
iskkk.. kali ni jek sarah.. selalunya xde dpt apa2 pon.. angin baik kot dorang tuh thn nie..ahhahaha

Cik Bambam said...

@afifahadit
time ko pon sama jugak.. aku kena tempias jugak..ehehhe

Cik Bambam said...

@fizaAlhamdulillah.. sekali sekala.. :)

Cik Bambam said...

@alyrds
hahahah..cannot!! :D

Cik Bambam said...

@Prettywrite
tq dear...ehehhe.. tu lar.. kot betol kakak nak carikan calon eh.. hentah2 propa jek lebih dia tuh..eheheh

Cik Bambam said...

@eB ezrin
tq kak eb.. :P

Cik Bambam said...

@Ila
tq~! :P

Cik Bambam said...

@Arol Mubin
alar.. sedih lak abg arol.. meh adik bambam share kek ngan abg arol eh.. :D

Cik Bambam said...

@AYuNG
jommm! tp byr tix sndiri eh! ahhahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...