Bambam's Addicted

Lumrah ber-blog

Tak ada orang nak baca entry kita melainkan..
  1. Anda buat entry panas..
  2. Anda blogger terkenal..
  3. Anda share pic yang orang tengah cari.. macam pic lu***
Tapi saya tahu.. ada orang baca entry saya.. sebab awak readers tetap saya kan! :)
Terima kasih awak semua!
Quite bz today.. nanti saya terjah readers tetap saya tuh!

Celoteh Cik Bambam: Hari ni buka facebook main games jek.. takde mood nak berblog.. macam nak start balik habit lama iaitu main games kat facebook! demmit!

18 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku antara readers tegar ko kn.. hahaha...

Lelaki Ini said...

hehehe..
sy selalu baca entry awak!

Sunah Sakura said...

saya baca je...

nabilah_2908 said...

yupp..setuju dgn 3 poit di atas...

ada gak blogger suka gunakan tajuk yg hot2 semata2 nk tarik minat org tuk dtg ke blog nya..

bila tgk2..xde apa pun.....huhu...

oh...sy dah terkena dah habit main games tu..tgh kurangkan sekarang ni..huhu..

Main The Sims tak...? (^_^)

AdyBudika said...

yerp...nak balik kepada tujuan asal.. aku dah banyak menyimpang lak.. urmm..entri ni buat aku terfikir balik.. aku nak jadi ady yang mula2 blog..

Kamil Kahar said...

game aper...game aper...

ley jdi neighbour sy...hehehhe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..akak dtg je sini walau lambat..kadang2 dtg sambil kendong syafiq so tak leh komen.huhu

-budakmusyuk- said...

aku pun suka gak baca blog ko bam.. hehehe.. cuma kalo rajin baru comment..

Arol Mubin said...

Setiap kali online, wajib terjah blog nie. Sebab tuan blog nie ialah artis pojaan I. :D

Cik Bambam said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
yerrr!! baguus ko top! aku pon reader ko jugak..ehehhe

Cik Bambam said...

@Lelaki Ini
tq~ saya puuunnn.. :P

Cik Bambam said...

@Sunah Sakura
terima kasih sunah.. :P

Cik Bambam said...

@nabilah_2908
berjangkit ngan awok ler nie kita pon dah kaki SIMS lak aihh..ahhaha

Cik Bambam said...

@AdyBudika
pilih lar yg mana selesa.. :)

Cik Bambam said...

@Kamil Kahar
games the sims! meh laaaa!! :D

Cik Bambam said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
tq kak LM.. main ngan baby lagi best kak.. sy kat umh pon x on9..main ngan anak2 buah jek.. :P

Cik Bambam said...

@-budakmusyuk-
heheheh..tq jue!! cayang ketat2! hak3..

Cik Bambam said...

@Arol Mubin
terharu rasa nak menangis ngan statement ko arol! ahhahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...