Bambam's Addicted

Busuk hati kannn..!!


Cepat sikit buat keje eh! aku nak sambung main games nie!! huhhh~~!!!
Eh.. ada sapa-sapa nak add ai.. meh kita jadi jiran meh.. pastu kita flirt dua orang..wahahahahahha.. Meh lar add ai.. my facebook link ada di sidebar kanan nie..... ^^,

18 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Cikpuan rara said...

mcm kat opis rara pon akk ni main gak.best je tgk.tp rara xminat.

cik ika said...

aiyak..men sims rupenye..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh cam best je game ni..nnt ajar akak main blh?

nabilah_2908 said...

ahahaha...

refresh la tuk beberapa kali..lepas tu dah boleh main macam biasa dah...hehe.. :)

sy add eh..guna akaun FB sy sy baru je create semata2 nak main games... :)

Sila approve kot2 ternampak nama Vieera Anne dalam friend request anda..hehe.. :)

Arol Mubin said...

Kawan Arol pernah cerita pasal The Sims nie. Macam best jek! Kita boleh buat perancangan keluarga kan? :)

shiema sufian said...

Shiema tak suke main game nieyh (: hehe

Ct Aja said...

adeh..akk byk free kat opis tapi xgemar lak nak main game..hihihi

Iffah Afeefah said...

adeh main gme pulak da

ps: risau adiah kene songlap je

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

xminat n xreti men games ni.. hehe

Cik Bambam said...

@Cikpuan rara
tp kekadang boring jugak..hahaha.. bila dah abes enegry and semua task dah complete tuh kan.. :P

Cik Bambam said...

@cik ika
akak ni gamer dik.. :P

Cik Bambam said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
boleh kak LM.. add lar kita kat FB..ehhehe

Cik Bambam said...

@nabilah_2908
haaaa.. nsb baik ari tuh dah leh main balik.. hehehe.. sila lar add.. kita jadi jiran eh.. :P

Cik Bambam said...

@Arol Mubin
amboi.. suka ko pasal perancangan keluarga kan! ahhahaha

Cik Bambam said...

@shiema sufian
sekali sekala boleh lar.. :P

Cik Bambam said...

@Ct Aja
xper.. leh baca belog..kih2..

Cik Bambam said...

@Iffah Afeefah
eh..akak dah pos guna pos laju.. sampai tak iffah?

Cik Bambam said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
meh aku ajor.. hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...