Bambam's Addicted

Hi Tea | Starbuks lar sangat!

Udah macam program jenjalan cari makan lak rasanya.. hahahha.. dari semalam asyik buat entry pasal makanan eh.. Okeh ini cerita kesinambungan hangout dekat Sunway Piramid semalam.. After kami tengok wayang.. budak-budak ni pergi sambung cari barang lagi.. bukan ke main dorang shopping.. and ai macam biasa lar cuci mata jek u olls.. duit nak kena simpan pergi holiday awal tahun nie... so kau nak sakan holiday or nak sakan shopping dekat sini? Pilih lar salah satu..hehehehe

Dah penat berjalan.. makanan yang dah makan kat Pepper Lunch tuh pon dah sebati ngan badan.. kita pergi minum-minum dan bersembang pulak lahhh.. kaki pon dah naik cramp berjalan..! Malas nak cari kedai.. nampak Starbucks.. nak minum iceblended lar.. and kebetulan kawan pon dah janji hari tuh nak belanja besday girl ni cake.. lalalala~

Kata nak minum jek.. apa kelas minum jek kan.. kita makan-makan kudapan lar ckit.. hohoho.. Ini antara menu-menunya..

Eggs Sandwich
Ini pemilik sandwich..
Ini kek saya.. one slice for me.. aku pon lupa apa nama kek nie.. yang pasti kek ceklat lar kan!
Aqil share ngan acik bambam dia.. separuh jugak lar dia telan.. -.-'

Kita orang order.. (dari kiri: Toffee Nut Frappucino, yang kat tengah lupa nama, and Cranberry White Chocolate Frappucino)
My sis lak teringin benor nak makan eclairs
Then daku makan apa eh??? daku cuit makanan dorang sorang sikit.. hahahah.. ehhh den kan makan kek tuh.. meh lar nak tunjuk muka budak yang makin gemok nie.. betol lar kata adik Arol Mubin.. akak tak tepek muka akak coz memang macam ular sawa kekenyangan.. hahahahaha.. hampeh sungguh ko Arol..! ko selalu nak mengenakan artis pujaan ko ni kannnnnnnnnn..

Badan saya makin membesar.. mak pon dah tegur semalam.. aishhh! stresssss! (arol...ko tatap lar muka akak puas-puas)

One of my BFF, Sara Hajar a.k.a Lala
Thank you sayang for the cakes.. kelazatan dan kenikmatana kian terasa hingga kini.. Nak tunggu one of my BFF sorang lagi Husna belanja ai Domino's and cake jugak.. then Cik Yana pon katanya nak bagi ai adiah eh? ahhahahaha.. then Cik SIti Haja Ahmad Jais pon kata nak buat kek untuk ai.. wahhh.. terharu rasanya dikelilingi kawan-kawan yang penyayang and murah hati begini kan.. =')

Celoteh Cik Bambam: Ehhh.. ada sorang lagi kawan CB nak bagi adiah jugak.. ikan pekasam.. Eh Ady Budika.. ikan pekasam aku mana? ko buat pekasam sungguh eh!!

17 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AYuNG said...

pergh, lepak setarbak tuh..:)
mahal kot lepak situ..ehhe

ejulz said...

waaa.. sedapnye kek tu..

nazirah said...

wah seronoknye bFF belanje terliur menengok kek itu heee ;)

eB ezrin said...

alahai cb, napa x antar skit? :)

amiey lee said...

heee tkleh alah ngan cafein skrg ni heee

dwaty said...

saya tak pernah lagi makan kat setarbak... lalu, jeling2 pastu blah...

birthday saya nanti nak reguest setarbakla... hehe

Cik Bambam said...

@AYuNG
sekali sekala jek leh lar ayung oi.. kot every weeks.. pokai den..huhu

Cik Bambam said...

@ejulz
sedap! tp mkn byk2 jd muak..heheheh

Cik Bambam said...

@nazirah
sekali sekala.. :P sedap..nnt beli lar eh CCI..

Cik Bambam said...

@eB ezrin
akak jauhhhhhh~ :P

Cik Bambam said...

@amiey lee
kita mmg ari2 nak cafein.. sedappp~ :P

Cik Bambam said...

@dwaty
try lar sekali.. sekali seumur idop..hahhaha..

Rtp Farra Arisha said...

hehe, i'm a food lover too. nah, eating is one of my lovely job..;) egg sandwich itu pasti sedap sangat2, kan? :)

sarah mohamad said...

Tensionyaaa tengookkkk! Sebab sedappp sgttt! IShhhh tunggu cik bambam belanja saya lah mcm ni HEHEHE

Iffah Afeefah said...

Kek nmpk nyummi

er adiah sampai tengsss

KizZ said...

Pergh macam terbaik jek!

Arol Mubin said...

Kejap eh, tengah save gambar akak tue. Then, nak upload kat Facebook buat profile picture, letak kat sidebar blog dan buat wallpaper netbook. Terharu tak? Wahaha! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...