Bambam's Addicted

The One That Got Away

Buka Youtube.. sekali one of my favourite youtuber iaitu Chester See upload new video.. CB memang suka tengok youtube dia ni.. kelakar.. and dia nyanyi pon.. suara dia sexyyy yooo! hehehe dok dengar lagu dia.. bestnya lagu nie.. tajuk sama lar.. The One That Got Away.. dia nyanyi dengan another youtuber jugak.. Terus jatuh hati dengar lagu nie coz lagu dia mendayu-dayu sangat.. Gigih lar nak copy lirik dia.. Bajet nak karaoke lar lepas nie..

Gigih salin lirik!
Sampai silap-silap salin.. excited benor nak karaoke pasni.. sekali baru otak function.. 

Eh.. Aida! apesal ko tak google je lirik tuh...?? kot-kot ada!

Kannn.. apa ke bengap sangat aku malam tadi tak google????

Tulisan huduh bukan bermakna orangnya jugak huduh - pinjam quote Yuyu Zulaika jap
Alar.. macam korang tak pernah buat kan time sekolah dulu.. buka radio.. rekod.. then nak salin dalam buku lirik.. tak pernah eh? tak pernah? ker aku sorang jek yang buat macam tuh.. hahahahahhahaah..

So, hasil carian google.. lagu Katy Pery ghupernyaaa! idok ler teman tahuuu.. teman bukan dengar sangat radio omputeh.. kot lagu pemes-pemes keluar lar kat radio tuh kan.. tuh pon dengar sekali sekala jek.. tapi.. teman suka lagi lar dengar lagu yang dinyanyikan semula oleh Chester See feat Tiffany Alvord nie.. Jom kita dengar!




Sedap kan suara deme nie.. suara pTiffany ni mendayu jek... then suara Chester See ni lakkk.. pergggghhh~!! serak-serak seksi..!! Okeh lar.. nak ulang empat-puloh-empat kali.. nak imagine karaoke ngan Jep Sepah or Remy Ishak.. ada aku kisah??!!!

Celoteh Cik Bambam: In another time, I'll be your girl..

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Mira Adzlia said...

hamboih..gigih salin lirik..hihi..dlu time sek, siap koyak lirik dr mjlh..hahaha

~diAhOntHeblOg~ said...

sedap sgt mcm nk makan..nyum2! :P

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

haha...selalu buat masa sek dolu...buka radio pastu ada lagu best salin.xsmpt salin abeh, tunggu next lagu tu diputarkan lagi...hihi

nazirah said...

hahaha mmg sgt gigih ok tp tu la cara ni cara dulu2.. tak sngke lak CB msh gune sbb mgkn da terbiasa kan hehe

Raisya Haris said...

Suara diorang seksi, suka! ^^

Arol Mubin said...

Pernah buat buku lirik tue, tapi hangat2 tahi ayam jek. Pinjam buku lirik kawan lagi mudah. # Oh sweetnyaaa! <-- Arol tengah imagine akak karaoke dengan RI/JS. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...