Bambam's Addicted

Bulan untuk REDEEM barang-barang FREE!


Untuk entry ini...ai nak share tiket wayang free jek dulu.. Mula-mula ada terbaca dekat status Facebook kak Nana pasal leh dapat diskaun RM2 untuk tiket wayang TGV dari club panasonic. Korang kena register SINI dulu baru boleh redeem itu diskaun.. ehhh.. RM2 pon.. diskaun jugak tuh.. dah leh beli air sebotol sambil menonton wayang.. (ehem-ehem.. Kak Nana abis ganyang beli tix wayang cerita Omak rindu nampakkk! hahaha)

Then yang free tickets ini only applicable for birthday girl/boy during December only lar.. ahahhaha.. ehhh.. besday ai bulan nie u olls~ cepat-cepat saper nak book ai untuk belanja kek besday dan adiah! kih kih kih.. Korang leh lar kunjungi http://www.gsc.com.my/ untuk dapat 1 tiket free untuk besday girl/boy tuh and 20% discount for food & beverages.. okeh lar tuh.. dapat adiah dari GSC.. :P

Pastu nak tunggu rezeki dari Nuffnang lak!! Last year ada dapat tiket free 4 keping pass dari Nuffnang sempena my birthday.. agak-agak tahun nie Nuffnang nak bagi lagi tak? ehem-ehem..



Tapi takpe.. saya redeem sendiri adiah besday saya dari Nuffnang..


Okeh lar.. ada dari tiada kannnn~ :) Bulan depan leh lar beli handbag birthday kat Sogo ari tuh~! ahaks!

Iklan : Saper nak tengok Chipmunks??!!

Celoteh Cik Bambam: Kot ada yang nak tanya besday CB bila kan.. besday kita 7 Disember... tahun nak ker? alar.. tahun lembu.. moooooo~ takde saper nak bagi adiah besday ker? sob sob sob

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

eB ezrin said...

wah byk tuh CB. like ur wall. cantek :)

~diAhOntHeblOg~ said...

haha..i pon dpt diskaun secara xlangsung.. :P

Nana said...

hahaha..harus2 redeem
akk gsc tu reg seme nama adik2 hehe
pehtu akk yg pakai hahah jahat x

Arol Mubin said...

Memandangkan birthday kita beza 2 hari jek, apa kata kita celebrate sama-sama nak? Guna duit Nuffnang kak Aida tue. Haha! :D

sarah mohamad said...

Wahhh wahhhh redeem terus ke sogo nak beli handbagsss hehehe

♥yaya budak suka embun♥ said...

tahniah :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...