Bambam's Addicted

Everyone is unique!


Macam saya suka Remy Ishak dan perempuan lain pun suka Remy Ishak.. Kalau perempuan saja memang lar normal.. ni kalau lelaki jugak suka Remy Ishak?? glupppp~!

Macam saya suka Jacob team.. dan korang suka Edward... bajet dah different taste.. padehal kat luar pon belambak nak suka Jacob team jugak! =.='

Macam saya suka makan kek coklat stroberi.. ada orang tak suka combination 2 perasa tuh..tapi saya suker sangat.. ohhhh~ deep in love! craving a choc strawberry cake!

I love to be unique and different from people.. not coz I love the 'attention' i get.. but at least they not categorize me with same label.. heyyy~!! U must have our own label k! :P as long i not 'terikot-ikot' with wrong negative culture kan.. ^^,

Iklan: Plan Blackberry dari U Mobile lagi murah dari Maxis plan??? RM0.63/day jek!! wahhhh~!!

Footnote: Kalau semua orang suka Allah s.w.t & Nabi Muhammad s.a.w saya nak jeles jugak ker? ehhh.. tuh smua orang kena sayang kan! :)

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Sunah Sakura said...

kalo part makan...bila kawan saya beli makanan yang saya mula2 nak beli, saya terus tak jadi nak beli, nak beli yang lain lah..sebab tak mo sama dengan dia...walopun saya suka sangat2 makanan tu...erk! adakah ini menggambarkan sifat kita???

Syafiq Ahadin said...

I do eat evertyhing as long its Halal. :)

Iffah Afeefah said...

sunah tu normal la

Raisya Haris said...

I love to be anything than ordinary. Haha.

Arol Mubin said...

Kalau kat sekolah Arol, budak2 suka tiru gaya/perangai budak hot/top. Konon nak jadi hot sama lah! Jadi diri sendiri sudahhh. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...