Bambam's Addicted

Gadis bermuka Latino!

My colleague from Bintulu said to me..


Your face like Latino's girl..


Strictly said!


OMG!hahahahha


So funny lar u Ms tiong.. vangga kejap.. kah kah kah.. okeh riak.. baik cakap Alhamdulillah~ 

Gambar dekat internet.. sila lar jangan percaya eh korang.. mostly pic ai tuh semua banyak kena edit.. (takdelah kebanyakan.. but ada lar certain picca kan.. tak kan nak lekat pic penuh jerawat batu..) and memang ada kawan dah lama tak jumpa.. dia tengok gambar.. eh.. muka ko makin santek lar skang.. apa rahsia?

Daku kata ar.. rahsianya adalah pic software yang macam kau ajar aku dulu! kah kah kah.. memang dari dia belajar edit-edit gambar.. dulu tak kira.. muka ko hitam ker.. ada jerawat ker.. lantak pi lekat kat friendster.. dulu kan main FS jek u olls~ :P but bila dia dah ajar tuh.. muka besar leh jadi kecik..muka berjerawat leh jadi licin.. hahhahaha.. tuh kalau rajin.. kalau tak rajin.. lekat jek lar gambar.. muka ada jerawat pasir skang dah tak heran dahhh..huhuhu



Inilah dia Ms Lynx Tiong dari Bintulu.. ahaks~ nasib baik lar kau takde belog ek Ms Tiong..leh jadi bahan dekat sini..hahahahahah lenglui~!! (lenglui meaning gadis cantik).. sudah ada paktor ar.. (paktor meaning BF).. age baru 21 Y.O.. cantik kan..! :P baik orangnya.. peramah.. suara pon lembut jek.. kalau dia call kan.. sampai kena cakap.. I TAK DENGAR LAR U CAKAP MS TIONG.. SKYPE SAJA MAAA~ hehehehhe..

Celoteh Cik Bambam: Mulut dia manis woo.. macam orang dia.. dia kata badan daku tak chubby.. dia kata badan daku WAVE.. hahahah.. daku lak kata.. not WAVE lar.. like TSUNAMI.. DISASTER! LOL :P

1 ratus ribu orang tambah perasa! :):

apik pehe said...

hehe,nakal dua orang ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...