Bambam's Addicted

Bila barang 'rahsia' bukan menjadi rahsia lagi..

Apa barang rahsia yang CB nak sembang dekat sini..?? Apa dia barang 'rahsia' yang bukan lagi menjadi rahsia bagi kita semua.. 


Pakaian dalam!!

Korang tahu tak kenapa ia dipakai di dalam?

Sebab ia adalah rahsia yang kita kena tutup.. kan??!!! Dalam facebook sekarang.. banyak promotor tengah promote set lingerie's kat FB.. selamaba giler jek dok share all those picture yang kebanyakan design untuk 'malam pertama'.. siap dengan model sekali.. daku ni pempuan lak yang malu tengok... apatah lagi yang sibuk buat promotion tuh adalah kaum hawa sendiri..!

Memang ia adalah barang common bagi manusia.. but certain things agak-agaklah sikit nak promote pon.. tak payah lar terang-terangan macam tuh.. lagi menimbulkan gejala kurang baik lagi ada lar.. lelaki lagi lar best mencuci mata eh! Nanti jangan salahkan perogol bersiri yang makin berleluasa dekat luar sana..

Nak jual tuh jual lar.. tak mampu buka kedai.. edarkan pamphlets ker kan.. or nak kurangkan kos lagi.. email sudah.. or hantar PM to ladies only.. aku rasa barang ni sensitif lar nak buat promotion besar-besaran.. same goes to sell women's pad! 

CB naik malu tengok iklan-iklan macam nie dekat Facebook and TV.. kalau lelaki lak.. dia naik apa! tetttt~!! Lu pikirlah sendiri!  

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

sicomot-comel said...

heee...malu3 >,<

EZAN IDMA said...

ahaks. betol tu

Ct Aja said...

setuju!! malu gak...

Prettywrite said...

betul tu cb..yna pun sama malu..tak kira la iklan dekat mana pun..usahkan orang laki budak kecik pun tahu bila tengok benda2 macam tu..haish..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...