Bambam's Addicted

Bonus akhir tahun! Kereta atau iPhone 4s??!

Mesti ramai yang dah dapat bonus akhir tahun kan! Kat opis CB.. all non-exec semua tengah kaya sekarang.. CB exec tak dapat bonus akhir tahun.. InsyaAllah CNY nanti kot.. tuh pon kalau prestasi tak buruk (memang buruk dah pon.. online jek keje ko..macam mana nak gondol anugerah pekerja cemerlang kan?)

Kot dapat lar bonus macam Bank Rakyat, Maybank..Tabung Haji.. minimum 4 bulan dah ada dalam tangan.. pergggghhhhh~!!! kalau lar daku dapat bonus macam tuh.. memang dah rembat lar salah satu yang ada kat bawah nie..


iPhone 4s!!!!
CB skang pakai BB.. alar.. BB yang paling murah tuh and jenis yang paling cokiaaa.. hehehe.. tapi sungguh teman tak gemor pakai BB nie.. nyesal pon ada.. ntah lar.. macam tak kena ngan jiwa lak.. Skang iPhone 4s tengah hangat di pasaran.. kalau ikot plan Maxis.. serendah RM1250 korang dah mampu miliki iPhone wehh!! murah dah tuh.. compared ngan market price lar kan.. Details Maxis plan korang leh cekedout dekat SINI ek.. Then kalau nak usha plan from Celcom pon ada.. leh lar korang usha dekat SITU pulak.. But ai maxis user.. so nak usha dekat SINI lar eh.. hahahahah..


Samsung Galaxy W

Kot tak nak pakai iPhone.. leh pakai phone lain.. Samsung Galaxy W pon boleh tahan hebat. jugak! Nice jugak dengan 1.4Ghz processor (agak laju jugak) dan kelebaran skrin 3.7" tuh.. korang nak main games? tengok video? surf internet?! memang bestttttt lahhh!!!

Or kalau rasa henpon masing-masing dah elok... tak payah lar gatai nak tukar.. jimat-jimat! baik wa usha kereta baru ker kannn! wahhh.. merajuk Cik Viva daku kalau dengar.. ehhh.. mummy tolong surveykan untuk kawan-kawan mummy jek yang.. errrrr~

Volkswagen pon tengah keluarkan kerete baru dorang.. kalau daku mampu.. kalau daku keje menejerrr.. daku rembat jugak.. tapi jangan kata menejer... eksekutif cikai macam gua pon lom tentu dapat.. Kereta Volswagen POLO macam dekat bawah nie.. smart giler!!! >Details POLO<


Memang matching lar ngan CB kan! hahahahah.. Bila lar leh dapat.. -.-'
Yelar.. sumtimes orang macam CB ni.. berangan jek lebih.. nak beli belum kemampuan.. so nak diikotkan mampu meh kita polish kereta masing-masing biar bagi baru... leh lar berangan bawa kete baru kannnn..


Polish ajek lar...
Dekat Mydeal ada buat promotion polish kereta kasi baru.. price RM88 instead of RM198.. okeh lar tuh dari korang keluar duit beribu-ribu lemon tuh kan! ehhehehehe.. Kot tak mampu jugak.. macam ai jugak lar.. tak berbaloi rasanya nak kelaurkan RM88 tuh untuk cuci kereta.. baik daku hantar kat kedai basuh kereta yang biasa tuh RM10 jek.. cukup 8x cuci.. dapat free cuci satu! haaaaa.. best kan! heehhehe..

So, duit balace tuh kita buat apa? baik kita gi nonton citer Mission Impossible yang bekas boifren ai berlaku nie.. meh lar cekedout! siap ada contest lagi u olls!! Grand prize??? Holiday ke DUbai! phewiittttt~!!



5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

AYuNG said...

uihhh....komplet la suma link kat sini..hehe:)

amiey lee said...

hahah woksegen tu cantikkkk

bonus akak lambt lagi la..bulan 3 baru ada insyaAllah

Nana said...

bonus lom kuar lagi..
kata arini
skali gaji yg kuar dlu
tgn dah gatal2 ni hahaaa

eniz said...

beli la samsung s2..hehe

Arol Mubin said...

Apa susah kak? Nanti kalau nak kahwin dengan Remy Ishak/Jepp Sepah, mintaklah hantaran iPhone 4S, SGW dan Volkswagen tue. Mampu ke tak, dia mesti bagi punya sebab tak nak kehilangan akak! iPhone 4S tue jangan lupa mintak 2 bijik eh, bagi kat Arol nie sebijik. Bhaha! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...