Bambam's Addicted

Saya dituduh PLAGIAT gambar!

Apa lembu jelir lidah nie!
Saya google jek awak.. Saya pon tak tahu pic saper kat google tuh.. Saya memang suka copy URL gambar jek compared dari download and upload.. buat berat PC jek nak download then upload. Kan dah ada shortcut.. kenapa nak guna jalan jauh.. selalunya kalau pic personal belog memang saya kreditkan.. but kalau pic yang bukan personal.. malah bukan juga dari hasil tangkapan empunya belog.. nak kena kredit jugak ker? bukan saya plagiat entry pon..

Maaflah tak kredit gambar kat awak.. Lain kali buh watermark kalau tak nak pakcik google share gambor awok tanpa kebenaran di media internet ni.. sekian..

Pic nie jek pong oi~
Awak-awak semua.. nak ambil gambar nie.. ambil larrrr~ tarak hal punya.. bukan gambar saya pong! ^^,

Footnote: Ehhh.. macam mana dia leh tukar URL pic ek?? dasyattt!! nak belajar jugak lar! ahhaha.. kot-kot ada yang salah gunakan gambar personal den ko kannn!

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

eB ezrin said...

uish boleh yer cb? camner eh?

Cik Bambam said...

@eB ezrin
mcm mana apa kak eb? tukar URL automatin kpd url lain ker? tidaklar teman tahu..huhu

bujal X said...

gambar asal dia ambik sendiri kot~he~~sabar je la bambam~

AyuArjuna BiGoshh said...

hmmm...macam2...sabor jerler

PinKy MoMMa said...

dia tak kasi curi gambar dia ke maksudnyer? huhu..alahai..

ke sebab tak kreditkan gbr tu..eh pening haha

THE LEKAT LEKIT STORY said...

alah takat gambar apa la sgt.. kan?? kes copy url pic pun jd hal..
psst.. abg remy menang pelakon lelaki filem terbaik.. suka la tu.. kekekeke

tiefazatie said...

erm.mcm2..sabo je la..xpe la sis pun dh wat n3 nie explain kan..

Aku Ibu Muda said...

konsep akak senang je, kalo takmo org curi gmbr kita...letak watermark.

akak malas nk letak, sbb tu kena redho je kalo org ambik...haha

*hadiah dh smpai semalam, thanks! suka yg gulung2 tu...chanteks...hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...