Bambam's Addicted

Busy lar awokkk!

Ini semua normal di atas meja setiap kali nak closing akaun.. Malah sesetengah orang lagi banyak dokumennya dari saya.. saya tahu..

Invoice yang belum di check, di key in.. di sign..
Itu baru tray pertama.. lom masuk tray kedua.. dengan nak prepare journal.. nak closing stock an have to issue certain documents for costing..

Bertingkat! peket air collagen buat hilang haus..
Kesimpulannya?

Saya memang banyak keje sekarang.. nak buat appraisal letter untuk all staff lagi.. yelar.. dah nak year end.. kang masing-masing tak dapat Bonus and salary increment kan! ehhehehe so saya tak dapat nak terjah kawan-kawan blogger dalam Segmen Naz.. tomorrow InshaAllah.. tak dapat nak balas blogwalking.. tak dapat nak mengular berinternet seperti biasa! haha! Hari ni dapat bernafas lar jugak.. but semalam..??!!! biar lar gambar berceritakan segalanya~ wuwuuuu~

Kepenatannya saya! (feeling ambil gambar tak lari ek! kui3..)
Footnote: Saya lapar! =(

8 ratus ribu orang tambah perasa! :):

eB ezrin said...

comel ar cb :)
ps: kalo siap ri nih ahkak roger yer, sori sgt2, kami pn sebok ngan close akaun...

rara pinkmafia said...

wahhhh bz smpai tertido yek.sian dye.

Cik Bambam said...

@eB ezrin
Okeh Kak Eb.. tak yah rushing2 sgt.. kita tak pakai buat raya.. ehehhe

Cik Bambam said...

@rara pinkmafia
penat.. huhuhu

eB ezrin said...

dear, dh send via emel yer.. tq ;p

bujal X said...

keh keh~~biar penat janji gaji masyuk~~

~diAhOntHeblOg~ said...

hahahaha...lawak la CB..siap leh tido..kalo ahkak ni..kt opis wat cmgitu..kena tampo ngn bos..

ejulz said...

bagus.. contoh yang baik.. huHu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...