Bambam's Addicted

Freaky Friday! Maharaja Lawak Mega malam nie!

Malam tadi mimpi Afdlin Shauki dengan Ifa Raziah eksiden cedera parah. Motif mimpi??!!! =.='

Eksaited nak tengok Maharaja Lawak Mega kot ek! hahahahha..

Suka lawak team PIMAI, JH, BOBOI, BAWEL, ASBON pon okeh jugak, dan yang last sekali.. team SOBEL ker apa tuh? yang ada sorang orang kerdil tuh! terguling2 aku gelak!hahhha..

But the rest.. Macam mana boleh terpilih jadi peserta pon tak tahu.. Lawak IQ tahap tertinggi kot sampai sepatah haram daku rasa lawaknya tak sampai ke akal pikiran den.. Comel?? Lucah punya lawak! Gebu! tak kelakar! Lanun?! Lagi lar tak kelakar!

Juri lak? Chef Wan okeh.. but lazer as usuall boleh tak Datok? ini macam behave tak seperti selalu.. Zainal Abidin? Datok Siti Nurhaliza? Imran Ajmain? Arggghhh~!! meroyan daku dengan korang punya komen..!!! Tukar lar juri Astro woi~!!!! Tak kena ngan bidang langsung!



4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Ct Aja said...

haahhaa, bertuah sbb masuk mereka dlm mmpi..hihihi

~diAhOntHeblOg~ said...

yeza..xsaba nk tgk

Cik Bambam said...

@Ct Aja
bertuah lar sgt! ngeri punya mimpi lg ada lar.. siap darah byk2.. smua nak terkojol dah..huhuh

Cik Bambam said...

@~diAhOntHeblOg~
yeahhh!! giv me 5! ehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...