Bambam's Addicted

Ohhh.. Remy Ishak menang anugerah pelakon lelaki filem terbaik ek?

Eksaited ke main suria lekit dok drop komen kat belog CB pasal kemenangan Abang Remy Ishak ai yang datang bersama madu dan racunku Tiz Zaqyah! haha! CB tengok sampai pukul 10 jek.. coz dah tukar cenel tengok Maharaja Lawak Mega pulak.. 2-2 tak happening!!

ASK 2011 kali nie.. gandingan pengacara macam tak ngam pulak.. hambar.. gimik tah hape-hape.. persembahan trio anak-anak remaja tuh? pergghh.. spoilt performance ever! hurmmm.. montaj kat skrin belakang tuh.. tak tau lar motifnya apa.. macam tak eksklusif sangat.. =.=' Nasib baik lar MLM dah start kul 10... terus tukar cenel!

Opening Boboi okeh kelakar.. but makin lama.. makin borinnnnggg.. certain group jek yang leh buat daku mengukir senyuman dan ketawa kecil selain Adlin Aman Ramli yang gila dok menari Hindustan! hahahaha.. sengal tuh beliau.. then jatuh balik rate funny sampai lar GEBU masuk..  1st time tengok.. ko nie nak buat persembahan komedi or Contest menyanyi sambil menyindir diri sendiri sampai orang kesian nak undi dorang? Memang kena lar lazer ngan Datok Chef Wan.. Then macam rude lak dia menjawab! tak dapat terima opinion orang lain..

What a boring night today.. hurmmm.. habis semua cerita.. now mengadap belog.. taip entry.. publish then closed! Baik layan The Vampire Diaries episod baru! Ohhh.. baru jek donlod.. ngehehehe..

Footnote: Saya memang dah tahu Remy Ishak akan menang! I mean 'real' Remy Ishak.. not 'HIM!' hahahahaha! 

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

eqhaZIN said...

disbbkan di rumah tidak dibekalkan astro warna, jadi xdpt nk tgk MLM :(

tiefazatie said...

xtgk pun..hahaha..

Novelgurl said...

huhu..Tv ~..wht a boring..

deqlis said...

slm aidil adha..semalam dok tgk MLM tak sempat layan AIM..

AYuNG said...

suka la tuh :)

Anonymous said...

Great! thanks for the share!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...