Bambam's Addicted

Melantak Cheese Tart tak hingat!!

Sengaja beli 30 pcs nak makan saja-saja without any function.. lalalala~ mula-mula nak beli fruit tartlet.. tapi sebab nak simpan lama.. kalau yang ada buah tuh.. xleh lak nak simpan banyak hari.. so pilih lar cheese tart ni ngan kawan punya kawan.. dia punya jem blueberry manyak woooo.. puas hati makan..

Salahkan ai yang pegang tak cermat sampai nak berperang cheese tart dalam kotak! =.='
 Korang nak ker??!! ehemmmm-ehemmm

Nyummyyy-nyummyyyy~
Korang leh order ngan Kak Ayu.. tapi dio dok kek PD.. ehhehe.. leh wat arrangement kot nanti.. 


Lapar lar pulak.. Korang lunch apa??

9 ratus ribu orang tambah perasa! :):

LynnDamya said...

wahhhh sedapppp ! suke sgt makan kuih ni...nyummmm2.. (>_<) !!

~lassiessa~ said...

uish...sodap nih...cmne oder ni?akak tu post ke?bape $ sume?=)

Makbed said...

huwaaaaa!!! jelesssnyeeeeee!!!!! nak nak nak nak nak.

!! YaNa YassiN !! said...

lunch ikan bakar tanglin,.. sedap tp harga mencekik,.. huhuhuhu

siti hidayah said...

Nyumm! sedapnya. dayah pun dah try buat dengan jiran. menjadi jugak. hehe

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaha

Ct Aja said...

sedapnya.....suka suka suka...

Izzati said...

terliur. dekat area mne eyh pd tu?

Cik Bambam said...

@Izzati
dekat ngan lukut.. or boleh call kak ayu lar tanya deleivery mcm mana.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...