Bambam's Addicted

Segmen | Santai Blogger!

Nak join klik banner!
Cik Bambam telah di tag oleh siys evolta..! Thank you.. sementara takde idea nak buat entry.. moh lar kita join segmen dan mencari kawan baru.. ^^,

Soalan by Ku Azhar...

Tuliskan kenapa korang pilih url korang mcm 2? 

Dulu.. url belog ni http://bambam-story.blogspot.com. Alkisahnya kerana belog ini hanyalah catatan peribadi yang boleh dikongsi bersama rakan-rakan sahaja.. Then, ia bertukar menjadi www.cikbambam.info sebab CB menang domain hasil daripada join GA. hahahahaha! Kenapa memilih nama Cik Bambam.. It's just a nickname di dalam alam maya..

Korang lak? apa sejarah URL belog korang? CB nak tag Kak Eb, Ct Aja dan Pinky Momma untuk jawab! ahaks~ Yang lain nak join.. moh ler.. :)

16 ratus ribu orang tambah perasa! :):

eB ezrin said...

tq CB.. tapi akak lemau CGL la. camno?

Ku Azhar said...

wah3!! tahniah menang domain! :) and thanks for joining! hehehe

Ct Aja said...

akhirnya dah berkembang ye..hihihi..mekasih tag..nanti akk join ye...

LynnDamya said...

hai cik bambam, i like that name, cute ! haha :D selamat berkenalan~
(dari segmen yg sama)
mlm ni klw sudi join lah Segmen Pillow talk sy tau..hehe

Asningtiyas Nasdja Putri said...

cakk.. dari segmen abah ku azhar jgk ^^ hehe
http://kuahayampedas.blogspot.com/

yui92 said...

datang follow balik =p=p=p

SyiraSara said...

dah tinjau2 sini! salam pkenalan cik bambam! done follow...do visit me K!..jgn lupa join GA syira..

arnissa said...

hye.. anis singgah ciniew plak.. thanks singgah blog anis.. salam perkenalan.. :)

natashaborhan said...

singgah dari segmen yg sama dan ahli kumpulan 7 :]

aRa ❤ aFiq™ said...

kunjungan bls dr segmen sama :)

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg singgah siasat asal usul URL kamu. hehehe.. jmpt ke blog ya :)

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

Miasaranajwa said...

singgah sini balek :)

-fieda- said...

dtg jenguk dan baca entry..happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

yuseri said...

datang dari kump 7...
jom singgah sini pulak..

http://yusartz.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

NaLutdi n'iA said...

hye there, dari segmen sama taw .. Group 7 (:

http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/2011/11/segmen-final-hope-santai-blogger.html

ERYN EDRINA said...

ive follow here!
do come back yaaa
http://erynlycious.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...