Bambam's Addicted

Hadiah dari abg blogger kacak dan adik blogger cantik! ^^,

Sungguh seronok kalau kita dapat hadiah hasil daripada contest yang kita bersungguh-sungguh nak menang kan! Mesti mereka-mereka yang di SINI mengalami perasaan yang sama macam ai.. ngehehehehe.. Hadiah ini dari abang blogger yang smart lagi voom ke vavooom tuh.. 


Siapa dia? sudah terang lagi bersuluh kannn~

Dah buat isi henpon dah abg eQ oi~ kih kih kih.. macam Domokun tuh telan henpon den lak.. hahaha

Terima kasih abang Eqbal Zack!
Dah nak raya haji baru nak hupdate adiah u olls~ hahahahahhaha.. dapat masa raya puasa.. Nampak sangat pemalas kannn! Ehhhh.. kawan gelik-gelik ai dapat juara u olls~ Takpe lar dia dapat pencil case.. dia memang lagi memerlukan.. saya tak perlukan sangat pencil case.. ehehhehe

Next! Hadiah dari cik adik manis-cantik-cun-gorjes-bla-bla-bla.. hahaha.. semua nice word rasa nak bagi kat beliau nie.. ngehehehhehe.. then hadiahnya memang sangat-sangat CB suka coz chanteeeeeeeeeekkk sgt!

Brooch!
Cantik kannn! CB memang tak ada lagi koleksi macam nie.. pandai Yana bagi.. ahhahaha.. paling menyerlah kristal then ada ros kat dalam tuh.. kompem lar CB pakai utk raya Haji nanti! ngehehehehhe

Surat cinta dari Yana
Dahhh.. meh cuci mata lagi skali ngan brooch nie.. nice-nice gituh.. Untung jadi follower belog orang lain kekadang..tetiba jek owner belog terbuka hati nak bagi hadiah.. macam kes Iffah Afeefah semalam lar.. ehhh... details tak bagi lagi yang.. email cepat ek! ^^,

<3

14 ratus ribu orang tambah perasa! :):

nazirah said...

wah bestnyeee
tahniah CB ;))

Zana Adieyza said...

cantiknya brooch tu!!!!!!!!!! serius punya cantik.. curlassssss...

Sunah Sakura said...

seronoknyeeee~~~ semalam pun da dapat badge abg eq..heheheh..

aNaYaNa said...

Alamak malunyaaa tulisan burukk..hahaha..eh lawa rupanya brooch tu..kikiki..yna xsempat tengok pun sebab masa beli abang tu dah stapler siap2..hehe..

Cik Bambam said...

@nazirah
TERIMA KASEY~! :p

Cik Bambam said...

@Zana Adieyza
mmg! buka jek sampul dh jatuh cinta! design baru rasanya nie..hehe

Bluewendy said...

wahh!! chanteknye.. bertuah..=)

Cik Bambam said...

@Sunah Sakura
wahhh..awok menang apa pulak nie? ehhe

Cik Bambam said...

@aNaYaNa
pandainya abg yana pilih.. kahwin dah? ehhh..ahhahaha.. terima kasih eh.. betol2 suka! hehe

..m@m@ T0meLL.. said...

sangat cantik n sangat jelezz ni..

Nana said...

mengerlip bole pakai raya aji heee

Cik Bambam said...

@..m@m@ T0meLL..
beli lar kat kedai! ahha!

Cik Bambam said...

@Nanaopkos!!! ehhehe

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...