Bambam's Addicted

3 langkah mudah untuk orang FOLLOW blog anda!

Niat follow belog orang lain tuh.. murni sifatnya.. hehehee.. kan? kan? kan? lebih-lebih lagi kalau NIAT nak FOLLOW tanpa MENGHARAPKAN BALASAN.. haaaaaa.. lagi murni lar sikapnya.. macam dua orang follower terbaru Cik Bambam nie..


Apa yang kurang?

Betol..!!
Apa beza??? yer... link tak provide.. macam mana nak detect balik??!! habaq mai sikit.. ehhehehehe.. tak apa lar.. kita buat andaian bahawa mereka-mereka ini tak tahu macam mana nak display link belog masing-masing or memang belog mereka bukan untuk tatapan umum.. so kepada sesiapa nak tambahkan follower tuh.. meh nak ajar 3 langkah mudah..! (step lar sangat kan!hahaha)

1. Edit Profile anda!

2. Click Select blogs to display
3. Tick lar mana2 belog kot belog korang ada banyak kan. Then SAVE SETTINGS!
Tahu dah kannn.. hahhhh.. sila edit profile masing-masing.. CB nak follow balik pon tak leh nak detect.. tak kan nak google sorang satu lak ek? ekkekekekke.. Nak tinggal kat SHOUTBOX lak.. scroll down lar..memang tak jumpa.. tak sanggup nak berhadapan dengan BLOGWALKING PALSU dan SPAMMER yang melambak kat luar sana tuh..huhu.. Nak follow.. silakan follow.. tak ada paksaan.. Thanks for following my blog by the way! Muackkkksss~!! ^^,

16 ratus ribu orang tambah perasa! :):

sophie said...

bagus entry nih...

Iffah Afeefah said...

tamau la wat hahaha

Cik Bambam said...

@sophie
thank you~ :)

Cik Bambam said...

@Iffah Afeefah
hahahaha... yelar tuh! :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tu la..kat SB link tak betul, pastu dia follow pun tak dapt gak nak follow..huhu

Ila said...

betul tu..selalu gak jadi kat akak ..nak follow tp tak tahu ape blog yer...huhuhuh

Ct Aja said...

tiba2 check sy py, nasi baik da tick..hiihih, mekasih cik bambam..

Zana Adieyza said...

nice tips dear...

ejulz said...

xtau la tu.. mcm ejulz dulu2.. hehe

tiefazatie said...

mmg ramai gk xprovide sis..jenuh nk cari tau..hehe

Rozuan Ismail said...

betul tuh kadang2 kita nak terjah balik blog diorang pon susah sebab tak de link blog

ctm said...

takut je kalo2 sy antara dua followers yang cikbambam tunjuk kat atas uh. sbb sy baru je follow cik bambam. hehe. naseb baek x ;)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

masih ramai yang terlepas letak link sendiri....geram jugak bila nak jejak semula melalui profile...tp ye la mungkin mereka tak tahukan.....so amek tahu ye pasni sape2 yg xtaw tu...;p

Cik Ketam Malas said...

ah..kadang bila dorg follow kite xdpt trace dorg balik..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tau xpe.. aku pon selalu cm ne.. so kalau xdpt follow balke jgn mare k :)

ZianaRazali said...

ramai betul yang mcm tuh..entah tak tahu @ mmg taknak display?hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...