Bambam's Addicted

Pengalaman terperangkap dalam lif

Semalam kannn.. nak turun tingkat bawah nak ke surau from Level 4 to Level 1.. naik lar lif.. tengah-tengah tunggu lif tuh.. Nampak lak my colleague.. turun tangga dari Level 5 to Level 2.. lalu Level 4.. den tegurlah dia...

Eh..Mr. Kannan.. turun tangga jek ker.. 

Yelar.. saja exercise.. hehehehe

Eleh Mr. Kannan.. padahal malas nak tunggu lif kan??!

Gelak sama-sama.. hahahaha..


Lepas tuh kannn..lif sampai... den naik lar lif sorang-sorang.. sekali kannn!!


Apo eh golap nie!!
Lif blackout u olls! Nombor dekat screen lak keluar "------" macam nie.. haaaa.. SAH lar rosakkk nie!!! pastu lampu lak malap-malap macam tuh.. then dia bunyi gedegunggg! gedeganggg! Alahai... tapi den tak ada lar takut sangat coz dulu pon pernah jugak terperangkap dalam lif jugak.. lif yang ini jugak lar.. thennn.. lif tuh terus turun level G.. pintu pon terbuka.. terkurung dalam lif dalam 15 seconds jek kot.. Nampak lar acik cleaner.. dia pon pelik kenapa lif tuh mcm tuh.. ehhehe..

Mesti korang rasa den dah serik ar naik lif.. for 1st time dulu yelar seminggu tak naik lif.. ni nan hado nie.. ajak akak cleaner nie masuk.. kita orang pon pergi surau.. lalalalalla~ habis solat pon naik lif jugak..hahaha.. serik nan hado lar tuh.. padahal lif tuh dah warning suh ngko naik tangga cik bambam oi..

Celoteh Cik Bambam: ai kena perli ngan kazen kata ai overweight..! hampeh punya abg sepupu! orang lagi kuruih dari den pon tersangkut jugak lar..huhuhuhu.. tak pon sebab den dok usik Mr. Kannan tadi! hahahahaha.. kena tulah orang kata.. hebat betol Mr. Kannan nie!hehehe

14 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Lelaki Ini said...

hahaha
adeyh2
takut gaks if stucked dalam lif

Cik Rose Cute said...

hihihi...diaorang perli ya...

NM02 said...

nasib baik momok tak sempat gigit bambam... hehehehe

ejulz said...

penah gak terkena.. :)

-budakmusyuk- said...

tetiba kuar antu jue-on merangkak dari atas lif tu.. Amacam bam??
hahahahah...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku sokong kazen ko tu... dh lebih muatan kut lif tu.. hahahaha

Ila said...

sib baik kejap je kan..kalau lama,terpaksalah jep sepah datang selamatkan..hehehe

ZianaRazali said...

haha kena tulah lah agaknya tuh..kikiki..kalo yna memang takkanlah nak naik lif jugak lagi..tak berani..heee

Ct Aja said...

nasib baik skjap je ye...hihihi

Zana Adieyza said...

x pernah tersangkut dlm lift.. kalau kena mesti nangis.. hahahahha

Aziela said...

tu sah2 sobab ngidam masak lomak ikan tenggiri papan...copek2 poie gergasi..boli ikan...balik kang toghuih tumbuk cili yo...konpem esok lif plak yg tunggu CB...hahahha

awEEN said...

hehehe..klu sy tgk lmpu lif lip lap sure xmsk trus lif tu..tkottt..hahaha

ZichiEqaa said...

haha okay scary --'

FazMelati said...

setiap kali i naek lif sorang mesti jantung berdebar, telefon dah pegang siap2, tapi line pun takdak. huhuuu

I TURUN berat badan lebih 10kg TAK PERLU PILLS PUN :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...