Bambam's Addicted

New TV series yang saya follow sekarang!

Dulu... selalu nak tengok cerita HEROES.. Suka nak berangan ada super power bila tengok cerita nie.. ahhahaha.. mula-mula follow kat TV.. but bila ada new season.. kat TV tak keluar lagi.. download pulak dekat internet.. cepat sikit dapat tengok..heheheheh..


Suka benor ngan adik beradik Petralli!
Thennn.. bila season Heroes dah habis.. CB layan The Vampire Diaries lak.. skang nie dah follow sampai Season 3.. makin lama tengok.. makin best lak.. Alaaaa..typical movies drama pasal vampire.. ada werewolf.. ada the witch.. ada ghost pulak.. bayangkan lar werewolf and vampire yang dah mati turn to ghost lak.. haaaaa.. actor and actress dia pon semua comel-comel dan hensem-hensem..kekekekeke.. sekarang ni dorang tengah story pasal nak bunuh original vampire yang jahat sangat tuh! =.='



Especially.. Damon Salvatore~!! ahhahahahhaha i loike u olls~


Outside screen.. dorang kapel betol2!! sweet jek kan! :) Elena & Damon
Then sekarang tengah follow 2 new tv series..


Rumplestilkin: Once Upon a Time
Kisah pasal watak-watak story book yang kesudahannya dari semua happy ending jadi sad ending. Macam mana mak tiri Snow White nie, Bad Queen nak porak perandakan hidup Snow White, anak Snow White dan Cucu Snow WHite! hahahaha.. Snow White ada cucu u olls~ Tapi malangnya Cucu Snow White ni dijaga oleh Bad Queen.. pastu anak Snow White ni lak tak percaya apa yang anak dia nie ceritakan pasal Bad Queen and watak dalam storybook tuh.. (anak dia diserahkan kepada family angkat.. sebab masa dia bersalin she still in young age.. baru tahu itu anak dia..).. Anak dia nie ngan anak snow white nak break the curse supaya semua watak dalam story book back to normal.. coz dorang semua ni kena sumpahan ngan Bad Queen and tak ingat apa watak dorang before nie.. bajet semua ilang ingatan hidup dalam dimense yang sedia ada and bukan dalam story book lar kononnya nie.. Nak details.. korang pergi download and tengok sendiri.. Memang  best lar! (for me lar)


Pastu lagi satu yang CB tengok adalah cerita The Secret Circle.


Kisah pasal The Witch
Semua 6 orang ni semua ahli sihir..mak bapak dorang pon ahli sihir.. tapi ke semua nie ada yang kehilangan both parents and salah satu dari parents dorang dari kejadian kebakaran 16tahun dahulu. Kesan daripada ritual apa tah sampai satu rumah ni terbakar sekali ngan mak bapak dorang.. Dorang kena bentuk CIRCLE untuk stabilkan kuasa masing-masing supaya tak over-used and bahayakan persekitaran dorang but unfortunately once of the witch ni iaitu Cassie ni ada pulak berketurunan dari dark magic.. kira paling kuat antara yang lain lar.. ada pula which hunter yang nak bunuh dorang  BUT once of the witch hunter ni pulak salah satu team dari secret circle iaitu Jake abang kepada Nick yang telah dibunuh oleh witch hunter. So replace lar ring tuh kepada abang dia yang Jake nie evendo dia salah sorang dari witch hunter! Dah lar witch pastu nak bunuh witch lain coz dia percaya sebab magic lar buat both parents and adik dia terbunuh.


Sumber
Hensem kan Jake? hahahahhaa.. pastu daku lak dok pening coz cerita nie ada 4-segi cinta.. antara Diana-Adam-Cassie-Jake.. haaaa.. orang lain 3 segi jek ngko.. nie dah 4segi.. kah kah kah.. but so far an interesting movies series to watch! Korang leh lah download semua movies series nie dekat www.syok.org memang terbaekkkk tempat untuk download movie!manyak syokkk wooo~! ehhehe

Korang ada lagi new tv series yang baru? Mehlar share.. den sukooo.. lagi satu CB mmg prefer download dari tengok online coz malas sungguh nak tunggu buffer.. kalau line elok takpe lar jugak kan.. =.='

7 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku jarang dapat nengok tv.. so, aku pon xtau la aku suka nengok series mane ? hehehe

Ila said...

heroes dah abis ek..akak tgk sampai season 2 jer...kena dig up balik ni..hehehe

nazirah said...

owh cci tak taw pn psl cte ni sbb cci jrg tgk tb :)

Cik Bambam said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
kekadang xde kat TV pon.. tgk kat internet jek.. ai advance u olls~ kekekeke

Cik Bambam said...

@Ila
dah habis dah kak oi...ehhehehe

Cik Bambam said...

@nazirah
citer nie xde kat tv yang.. yg ada the vampire diaries tuh season 1.. then heroes pon tak habis tayang.. :P

tiefazatie said...

wah..menarik2..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...