Bambam's Addicted

Wordless Wdnesday - MUSUH KETAT saya dalam blog!

ADAKAH SAYA KELIHATAN SEPERTI OKU PADA MATA ANDA?


10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

PinKy MoMMa said...

hahahaha kannn..sila buang..itu lebih memudahkan..tak tau apa function benda tu diletakkan dalam blog..

CIK TOM said...

hahaha...ciktom pun plg xsuka yg buat komen verification..hee

Aku Ibu Muda said...

kurang gemar..huhuu

Fadzillah Kamarudin said...

hahah...
kalu hat simple2 takpa lagi...
kalu jenih russian words lecehhh la...

rara pinkmafia said...

huh bencik jugak benda ni.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

haha.. kadang2 aku dh komen.. pastu mintak notification ni, teros jadi malas nak isi form ni.. haha

@ Syima Raaif @ said...

sy pun tak suker haha!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

samalah..sgt bencik menda natang ni..adakah kak LM ni mcm pencuri korang nak selidik camtu hny kerana nak tggl komen?huhu.br nak buat entri psl ni dah lagu..

tiefazatie said...

haha..ifa pun xsuka gak nie..

Cik Bambam said...

heheheh.. but ada orang letak word verifications ni nak elak SPAM.. huhuhu.. ttp menyusahkan lar.. SPAMMER i hate u~ =.='

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...