Bambam's Addicted

Siapa suka FREEBIES harus REDEEM ini! :D

This week nak redeem 2 freebies yang berjaya digondol oleh betaaa.. Padahal tidak ketahuan lagi stok mencukupi or tidak.. Weekends nie baru lar kita tengok ada stok ke tidak ek.. So, kalau korang nak jugak benda alah nie.. Meh i olls nak sharing!! =)

Sample Perfume Estee Lauder Sensouse Nude


Perfume nie korang kena isi lar details through online.. KLIK SINI yer!

Free Trial Acuvue Contact Lenses


Ini pon korang kena isi details and register dekat SINI.. Nanti korang pilih lar stokis terdekat untuk korang ambil free lens niee!

Syok wooo dapat barang free.. espicially barang yang memang kita gunaaaa!! hik hik hik.. and CB jumap one blog yang share banyak story pasal freebies and special discount for many products nie.. Korang leh lar bookmark blog nie.. Dekat SINI..!! Thanks Farhana for introduce this blog! =)

Apa lagi..!!! jom ler rembat..!! hahahahah

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

PinKy MoMMa said...

banyak tul benda yang FREE ye..suka!
tapi lens tu mmg tak leh pakai..gataiii dik oii huhu

Myra Jay said...

Wahhh best best, nak jugaklah :)

Ct Aja said...

errrrr, macam mane ni erk..hi3

Cik Bambam said...

@PinKy MoMMa
alar PM.. awat x pakai..leh redeem kan utk kita!! :P

Cik Bambam said...

@Myra Jay
cepat!!selagi stok masih ada! hehehe

Cik Bambam said...

@Ct Aja
reg jek aja..then pilih stokis yg terdekat utk redeem.. :P

AYuNG said...

ohhh tidakkkk...
kenapa kena register kat pesbuk??
opis den xleh nak bukak pesbuk nih..

agak2 klu den register kat umah valid lagi x? hehe..:)

Cik Bambam said...

@AYuNG
buleh kot ayung...pastu gi stokis yg ada dlm list tuh cpt..reg awal tp gi amek brg lmbt..samo gak tak dapek..kekeke

Joy said...

suka freebies...skrg gak usha

eB ezrin said...

Cb... on jerk. dtg tau :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...