Bambam's Addicted

Saya bukan OBSES lar!!!


AMARAN!!

Ini bukan dihasilkan oleh Cik Bambam malah jauh sekali dibuat oleh Remy Ishak!! LOL! Takkan Remy Ishak rajin nak buat benda ini sebab dia peminat den! Macam pelik pulak Remy Ishak peminat fanatik den!! kah kah kah! #oktipu Ini dihasilkan oleh kawan saya yang tak ada kerja sebab dia pon buat satu jugak. tapi opkos lar bukan bersama Remy Ishak.. HELLO! Nak kena makan lempang I?? hahahahhaha


Dia fanatik dengan Changmin. Korang tahu saper Changmin tuh???? saya tengah rajin so saya google kan untuk anda semua.. =)

Inilah Changmin!!!
Tapi den tak berapa fanatik ngan Changmin nie.. evendo suara-dia-sedap-mendayu tapi kalau ada Remy Ishak versi Korean sudah pasti saya memilih beliau ini!! :P

Ok Taecyeon!!! Opkos dia kenyit mata kat den kan?? errrrr~! 
#okbai

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Makbed said...

ish..ish ..ishh

emy zulaiha said...

hehe nak share remy ishak jugak boleh?hehe =)

..m@m@ T0meLL.. said...

nak taip same cam akk kat atas ni---> ish..ish..ish..

Myra Jay said...

Yang rajin je suka tulis pusing segala :)
Tp nmpk kreatif kan..

eB ezrin said...

kak eB laks benci sgt pelakon korea srg tuh, x engat saper... ms ngandungkan aerish la.. tup2 kluar.. haaaaaaaa.. tadaaaaaaaaaaa... ;p

Ct Aja said...

hahahaha...angau ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...