Bambam's Addicted

Kisah sedih hari Jumaat yang Indah

Sepatutnya hari nie.. company daku anta daku and one my colleague pergi one of da hotel untuk Human Resources Talk and berbuka puasa dekat sana. Surat dapat hari Isnin tapi depa yang pandai dok kompem kan kehadiran hari Rabu. Tempat limited lak tuh. Hanya 30 orang sahaja yang diperlukan. Paling sedih semalam orang seminar kompem ngan den seat penuh. So kami dari company XXX tak boleh join..

Daku dengan hampa bagi tahu member nie. Pastu dok bebel kenapa hantar confirmation lambat sangat padehal benda tuh sampai ari Isnin. Dah lar tempat limited! Lagi syahdu bila company den nie TAK PERNAH NAK BUAT EVENT BERBUKA PUASA BERSAMA STAFF MUSLIM! Enjoy minum todi dengan karaoke di pusat hiburan bersama budak marketing sampai beribu-ribu boleh pulak. #beratsebelah

Lagi sakit hati bila aku buka emel malam tadi tengok hotel yang daku nak pergi tuh tengah buat promotion berbuka puasa 


[24% OFF] From Seremban With Love – Ramadan Buffet “Selero Negori” At The Royale Bintang Resort And Spa Seremban Now For Only RM60 Adult (Normal Price RM79) and RM30 Child (Normal Price RM39) [Gold/Platinum Members Only]

Mahal lak tuh pakej dia! Mula ar rasa den nak mencarut di bulan mulia ini sebab menyebabkan peluang pertama kali daku nak merasa berbuka puasa di hotel atas ihsan meng-join-kan diri ke seminar sambil berbuka puasa dengan PERCUMA!


Kau tengok kambing golek tuh?!!
Dessert dia pulakkk!! perghhh~!!!
View pulakkk!!
Kau tak sedih nokkkk???? Takpe lar.. bukan rezeki! THINK POSITIVE! BRILLIANTS MIND! FINE! Perang saudara bermula dengan budak HR!!! (padahal aku budak akaun..apa kena mengena aku lak yang kena pergi talk HR nie? hahahahhahaha). Nak makan free punya pasal.. bedal aja lah! :P

Footnote: Korang leh lar KLIK SINI kalau nak ambil promotions nie..

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Amy Amira said...

la mcm tu pulak ke,sy lagi sedih akak yg jual softfea tu unfren sy bila sy ckp sy x boleh bank in ke akaun maybank dia,hu3 sy geram sy blocked je dia terus...

bujal X said...

sian kambing tu~terkangkang~keh keh~~

shiema sufian said...

Sabo jelah eden.

Edy Zaidi said...

sabar je la...mana tau boss baca rintihan kat blog ni, terus dia buat buka puasa grand2...hehe

rara pinkmafia said...

hehehe takpe lah tak de rezeki,mkn masakan mak lg sedap.stkt kambing golek buat apa.hehe

afifahadit said...

macam la ko pose..ooopssss~

NM02 said...

takpelah bambam, lain kali kot ada rezeki ye..

kesian tgk kambing tu.. huhuhu

b a m b a m ' s said...

@afifahadit
kalau x puasa xleh join ar majlis berbuka puasa? xkn nak pergi dinner kot??!! #mental!

..m@m@ T0meLL.. said...

sabo jek la.tp rugi x dapat g,sian kambing golek,kompom x habis makan tu,hehe

athirahazni said...

cikda! ari isnin ritu baru je tdo cni. haha tp x smpt nk mandi swimming pool tuh. gamba yg cikda amik (gmba swimming pool tuh) mcm dr bilikk yg trah duduk! hahaha masyuk~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...