Bambam's Addicted

Ehhhh.. mana hilang satu??!!

Den baru yo nak buek entry khas untuk kawan baru den yang ke-900.. Dari semalam lagi dah nampak 900.. Sekali buka blog tadi dia jadi 899 pulak! hahahahahhaa.. lantak kau lar nak UNFOLLOW den.. bese ler tuh.. belog i kan unfamous u olls~ :P


Jangan pikir -Ve... kot-kot dia ikot instruction den yang dekat ENTRY nie ker kan? :P Think Positive! Brilliant Mind.. *tetiba* tetapi tetap nak buat penghargaan jugak buat rakan baru saya ke-900! sebab semalam masa ada 900 dah nampak dah beliau tuh.. hehehe.. Jom kita kenal sahabat blog baru!

http://vind87.blogspot.com/
Thank you dik nonnn! Sebab sudi lar menjai kawan baru cik bambam nie haaa.. =) Nak review sikit lar belog dik non.. (wahhhh.. ada hati nak review blog orang lain.. kekeke)...
  • Too many widget dear. Lambat loading.. huhu.. nanti kalau berubah fikiran buang-buang lar mana yang tak patut ek.. nanti hilang pengunjung nak bertandang sebab lambat loading..
  • Lagu tuh kalau buloh buat lar manual play ker.. heart attack orang nak masuk.. :P tapi akak suka lar dik non.. nasyid gituh.. Feel Ramadhan sikit.. :P
  • 3 column nampak macam sempit lak.. entry jadi memanjang ke bawah lak ek.. errrr..
  • Then entry per post tuh.. buat la 2-3 entry dalam satu page. Takde lar meleret ke bawah sangat.. :) Iklan Nuffnang kat bawah.. Nanti orang tak nampak lak nak klik.. ^^,
So far itu sahaja..yang lain semua dah okeh! Salam kenal yer dik.. =)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Lizzie Yasmin said...

Dia turn off blog kot... tue yang hilang 1 follower

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tahniah CB dah cecah 900 walau tetiba ilang sorang. anggap je ilang sorang 10 org akan datang.. :D

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah dah capai 900 followers B yerk. tahniah yerk sis.. kin touch in your blogger life k :)

Sunah Sakura said...

aiyakkkk! ni entri ketiga yang saya baca pasal orang unfollow...huhuhu...

entah2 orang yang sama yang delete blog dia dak? erkkk!

dilazfamily said...

biasala tu cik bambam.dilaz pun cam tu gak.sabo jelah

..m@m@ T0meLL.. said...

bestnye blog dek noon tu kene review oleh cb.kan best klu blog mT pon kene review gak,muahaha :)

vind87 said...

thnks cik bambam..TERHARUNYER..ur advse tu akn sy ikut..:0)..sy br aja berjinak2 ngn blog nih..bt blog pn sbb cti sem 4bln, xde bnda nk bt kt umh, tu bt blog..thnks yer..

apa2 pn Bambam's story da bst...

NURUL AINI NORAZMAN said...

aiyakkk,.aini rasa blog kot yg gile,.aini pon mcm tu jgak aw,.baru tgk tadi 166 pastu 165, pastu 164.. dlm masa terdekat plak diowng unfollow,.hahaha

AesyaZealous said...

aku yg unfollow ko..hahah tipu je..org tu baru delete blog kot..kekekeke

Dim Benihana said...

Pehh dasyatnya CB skg, dh 900...
biasalah isu unfollow ni, layankan je..keke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...