Bambam's Addicted

Kak.... bila baju raya nak siap???

Semalam pergi kedai tailor.. Hajat mula-mula tuh nak beli butang jek.. nak siapkan brooch yang telah ditempah nie.. esok nak bagi dekat budak-budak opis nie hahhhh.. sukeeee.. hari ini smua orang dah leh pakai brooch raya kan!! :P Haaaaa.. pergi kedai.. tegur lar Kak Siti..

CB: Salam kak..
Kak CT: Waalaikumussalam.. :)
CB: Haaa kakk.. baju saya dah siap ker? hehe
Kak CT: Errrr.. belom lagi dik.. tak jahit lagi..
CB: Kakkkk.. huhu.. bila boleh siap??
Kak CT: InsyaAllah before raya..
CB: Kakkk.. Isnin depan pon before raya jugak.. wuwuuu

Time tuh den raso dah nak nangeh guling-guling nie.. wuwuuuu.. baju rayo den mano kakkk.. Akak tuh kata maybe siap hari Jumaat or Sabtu. Kalau akak tak call datang lar kedai.. Takut akak tak jumpa lar no den.. huhuhu.. Jangan lar ini macam kak.. Baju raya saya dah lar sepasang yang kompem nie.. means yang akak nak jahit tuh.. Baju spare takde nie kak..

So, nak kena standby baju raya jugak lar lagi satu yer.. Memang nak beli pon lagi satu.. tunggu gaji jek lagi sikit.. Bos.. masukkan gaji awal sikit ek. Kalau boleh hari Jumaat nie.. Kalau bos tak masukkan jugak.. SAYA RESIGNNNN!!!

Footnote: Kesian dekat saya kan?? =(

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ratus ribu orang tambah perasa! :):

shalina said...

Olo kesian . sabar ye . akak tu expert kot..ngee..beli la baju lagi satu :) .sediakan payung sebelum hujan..wee ^^

AnneRaini said...

alolololo..ciannye die...takpe kang dpt gaji beli 3 terus baju raya spare..hikhikhik

bujal X said...

ala~~pakai baju tahun lepas pun ok jugak~keh keh~~

shandye. said...

standby baju ready-made satu. ape2 hal ada siap dah sepasang. ngee...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...