Bambam's Addicted

Cik Bambam featured dalam MAGAZINE TLF

Wahhhhhh... baru nak sedih-sedih semalam pasal serangan peribadi dari seorang hamba Allah di ENTRY ini.. Saya tahu belog saya tak secantik belog awak.. and saya pon tak sempurna awak..tapi takpe lar.. Allah s.w.t dah ciptakan saya macam nie.. Saya bersyukur seadanya.. asalkan hati saya tak BUSUKKKKK macam awak.. opssss.. kasaq lak.. kekekekkeke..

Ahhhhh! buang karan layan mamat tuh! ada ku kisah? kisah lar jugak sebenarnya kan..hahahahha..dah dah dah CB jangan nak emo... baik den pampang sini muko den keluar magazine hahhh.. Haaaaa.. kau hado? nan hado.. walaupon bukan majalah RASMI yang diterbitkan.. tak kisah lar.. bukan selalu orang nak jadikan kita as featured magazine kannnnnnn! *blushing u olls*

Pandai nohhh Kak Eb pilih gambarrr!! i loike~! (Klik pic untuk ke entry! )
Dahhh dahhh.. gi serang blog Kak Eb dekat sini.. I Lap U lar Kak Eb.. CB nie hari-hari buka belog dia.. setiap hari dia mesti ada entry walaupon satu.. dok cerita anak-anak dia yang comel-comel tuh.. Aed & Aerish.. Kaki GA & Contest.. Pandai ambil gambar dan edit.. cover magazine tuh dia lar yang buat.. akhirnya terpampang jugak muko den yang Kak Eb kata cuteee~! auwwww! hahahahhaha..

Akhir kata.. Semoga Kak Eb dipanjangkan umur.. dimurahkan rezeki.. dikurniakan lagi anak-anak yang comel..hik2.. dan kim salam kat Abang Bobby! haha! Ehhhh.. Kak Eb boleh design belog/ header and banyak lagi.. Saper berkenan leh contact beliau. Dekat belog Kak Eb ada contact number! :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ratus ribu orang tambah perasa! :):

Taufan Bin Ribut said...

untunglah....


Entri Terkini :Tips untuk bangun sahur versi #haramjadah

Entri terdahulu :Kad raya vs Postman

ilovekampungku said...

pergh....

maila datang blog kami

http://ilovekampungku.blogspot.com

Diana @ bilakukatacinta said...

waaaaaaaa..glamer lah

eB ezrin said...

tq CB... auww... abg bobby ader shooting ari nih.. ahaks.. ;p
maner la tau kot2 ahkak ader rezki nak terbitkan majalah baby nanti.. hik3
ps: CB mmg cute.. x tipoo... Allah jadikan setiap umatnyer berbeza tapi ttp cantek.. kiter kan ciptaan Allah yg paling hebat? :)

Mama Zharfan said...

wohoo glamer tu!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...